Nu åbner aftenskolerne igen!

Fra tirsdag den 1. februar kan du igen komme på aftenskole uden at vise coronapas. Det betyder, at du kan deltage som normalt på dit kursus eller hold. 

Vi ser frem til at berige dit forår med ny viden, inspirerende kurser og inkluderende fællesskaber. Er det fx nu du skal prøve kræfter med at lære et nyt sprog? Kom du aldrig i gang med dit nytårsfortsæt om at spise sundere? Eller savner du bare samværet med andre?

Der er en verden af udfoldelsesmuligheder, som bare venter på dig! Klik på en kategori herunder og bliv bragt direkte til aktiviteterne.

 

Familieaktiviteter   Kreativitet   Madlavning   Sundhed   Musikundervisning   Sprog   Friluftsliv   Motion og bevægelse

 

Vi sørger fortsat for at holde en fornuftig afstand, ligesom der de fleste steder vil være håndsprit til rådighed i lokalerne. Vi opfordrer desuden alle med symptomer til at blive hjemme og blive testet. 

Vi holder naturligvis øje med situationen og følger eventuelle retningslinjer, som Regeringen måtte iværksætte. Læs generelle opdateringer om situationen på www.coronasmitte.dk eller kontakt din lokale AOF afdeling, hvis du har spørgsmål til dit konkrete kursus.

 

Lignende nyheder

Keramiklokalet er Shobanas frirum fra psykisk sårbarhed

Keramiklokalet er Shobanas frirum fra psykisk sårbarhed

12. maj 2023

Shobana Sutharsan er én ud af mange mennesker, der har en psykisk sårbarhed i Danmark. Hun har gennem et keramikkursus hos AOF fundet det frirum i hve ...

”Fra dinosaur til digital”: DSB Vedligehold opkvalificerer medarbejdernes digitale evner

”Fra dinosaur til digital”: DSB Vedligehold opkvalificerer medarbejdernes digitale evner

25. april 2023

DSB Vedligehold har udover deres primære opgave – at vedligeholde togene i Danmark – sat fokus på at udvikle medarbejdernes digitale evner. Tidligere ...

AOF uddanner medarbejderne hos Danish Crown i Vejle

AOF uddanner medarbejderne hos Danish Crown i Vejle

12. april 2023

Mange virksomheder er i de stille perioder nødt til at sætte produktionen på pause eller skrue ned for den i et sådant omfang, at en del medarbejdere ...