Nu åbner aftenskolerne igen!

Fra tirsdag den 1. februar kan du igen komme på aftenskole uden at vise coronapas. Det betyder, at du kan deltage som normalt på dit kursus eller hold. 

Vi ser frem til at berige dit forår med ny viden, inspirerende kurser og inkluderende fællesskaber. Er det fx nu du skal prøve kræfter med at lære et nyt sprog? Kom du aldrig i gang med dit nytårsfortsæt om at spise sundere? Eller savner du bare samværet med andre?

Der er en verden af udfoldelsesmuligheder, som bare venter på dig! Klik på en kategori herunder og bliv bragt direkte til aktiviteterne.

 

Familieaktiviteter   Kreativitet   Madlavning   Sundhed   Musikundervisning   Sprog   Friluftsliv   Motion og bevægelse

 

Vi sørger fortsat for at holde en fornuftig afstand, ligesom der de fleste steder vil være håndsprit til rådighed i lokalerne. Vi opfordrer desuden alle med symptomer til at blive hjemme og blive testet. 

Vi holder naturligvis øje med situationen og følger eventuelle retningslinjer, som Regeringen måtte iværksætte. Læs generelle opdateringer om situationen på www.coronasmitte.dk eller kontakt din lokale AOF afdeling, hvis du har spørgsmål til dit konkrete kursus.

 

Lignende nyheder

Drømmen om dragskolen: Lidt glitter har aldrig skadet

Drømmen om dragskolen: Lidt glitter har aldrig skadet

7. oktober 2022

I samarbejde med Mizz Privileze stiller AOF et kreativt safer space for unge til rådighed, så de kan udforske og blive anerkendt for lige præcis dén, ...

Kan en ladcykel skabe lokalt fællesskab og aktivt medborgerskab i Vollsmose?

Kan en ladcykel skabe lokalt fællesskab og aktivt medborgerskab i Vollsmose?

23. maj 2022

Folkeoplysning på hjul hitter i Odense, når AOF inviterer inden for i et mikrolokalt kulturhus i det boligsociale område.

Borgerne bliver klædt på til folkeafstemning om forsvarsforbeholdet

Borgerne bliver klædt på til folkeafstemning om forsvarsforbeholdet

19. maj 2022

Fulde huse og ventelister vidner om stor efterspørgsel på oplysning om, hvad det kommer til at betyde, hvis vi beholder eller afskaffer det danske for ...