AOF Danmark henter ny vicedirektør i egne rækker

Humaira Nasim har været i AOF siden 2010, og har arbejdet med bl.a. danskuddannelse, VEU,  folkeoplysning, kommunikation og digitalisering. Siden 2019 har hun været sekretariatschef i oplysningsforbundet, hvor hun bl.a. har haft ansvaret for at sikre sammenhængen mellem AOF Danmark og de mange medlemsorganisationer. Selvom det er vemodigt for hende at forlade den nuværende rolle, glæder hun sig til at tiltræde som vicedirektør.

"Jeg holder enormt meget af AOF, så tog det mig ikke længe at sige ja. Jeg er meget stolt over at blive spurgt", siger Humaira Nasim, der peger på en særlig samfundsudfordring, som AOF Danmark kan bidrage til at løse.

"Vores samfund befinder sig desværre i en tid, hvor uvidenhed bliver ophøjet, og hvor falske nyheder får spalteplads. Oplysning og viden har derfor aldrig været vigtigere, og vi har i AOF en helt unik mulighed for at være med til at sikre, at borgerne i Danmark får den nødvendige viden og oplysning, der sikrer, at vi har et oplyst demokrati", siger Humaira Nasim.

John Meinert Jacobsen, der er adm. direktør i AOF Danmark, er meget begejstret for, at Humaira Nasim har takket ja til posten som vicedirektør.

"Jeg har de sidste par år arbejdet meget tæt sammen med Humaira, der har været en dygtig leder af vores sekretariat. Hun har en fantastisk evne til at styre det organisatoriske, hun har enorm viden om folkeoplysning, hun har et stort drive, og så har hun en unik evne til at skabe gode arbejdsmiljøer, hvor folk trives. Jeg er helt overbevist om, at hun i sin nye rolle bliver en stor gevinst for AOF Danmark", siger John Meinert Jacobsen.

Humaira Nasim er kandidat i International Business Communication fra Syddansk Universitet. Hun er 37 år, og hun bor på Østerbro med sin mand og parrets to børn.

Humaira Nasim efterfølger Hans Bechgaard, der tiltrådte som vicedirektør i AOF Danmark i 2015. 

"Jeg har været meget glad for mine år i AOF, hvor jeg har været privilegeret af at have mange spændende opgaver og være en del af et godt samarbejdet med dejlige kolleger og gode samarbejdspartnere. Nu ser jeg frem til at få mere tid til mine interesser og til at være sammen familien", siger Hans Bechgaard.

Lignende nyheder

Keramiklokalet er Shobanas frirum fra psykisk sårbarhed

Keramiklokalet er Shobanas frirum fra psykisk sårbarhed

12. maj 2023

Shobana Sutharsan er én ud af mange mennesker, der har en psykisk sårbarhed i Danmark. Hun har gennem et keramikkursus hos AOF fundet det frirum i hve ...

”Fra dinosaur til digital”: DSB Vedligehold opkvalificerer medarbejdernes digitale evner

”Fra dinosaur til digital”: DSB Vedligehold opkvalificerer medarbejdernes digitale evner

25. april 2023

DSB Vedligehold har udover deres primære opgave – at vedligeholde togene i Danmark – sat fokus på at udvikle medarbejdernes digitale evner. Tidligere ...

AOF uddanner medarbejderne hos Danish Crown i Vejle

AOF uddanner medarbejderne hos Danish Crown i Vejle

12. april 2023

Mange virksomheder er i de stille perioder nødt til at sætte produktionen på pause eller skrue ned for den i et sådant omfang, at en del medarbejdere ...