Scandic hædret for at skabe inklusion på arbejdspladser - AOF leverer undervisningen

Scandic Hotels har modtaget prisen som ´Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion´, til Great Place To Works årlige og traditionsrige prisuddeling i Cirkusbygningen i København.

Analysevirksomheden Great Place To Work som står bag kåringen sammen med Foreningen Nydansker begrunder deres valg med en mangfoldig medarbejder sammensætning, med hele 108 medarbejdere i arbejdsstyrken, skriver Scandic i en pressemeddelelse.

Hotelkæden tilbyder, i samarbejde med AOF, gratis danskundervisning i arbejdstiden til medarbejdere med behov for dette. Danskundervisningen skal forbedre kommunikationen i arbejdssammenhæng, ligesom den skal bidrage til en bedre indslusning i samfundet generelt. Endvidere har hotelkædens medarbejdere eksempelvis frit uniformvalg inklusiv tørklæde, ligesom vagtplaner og personalemad tager hensyn til forskellige kulturelle traditioner.

Anne Mette Pedersen, Scandics HR - direktør i Danmark, udtaler i pressemeddelelsen:

”Vi er ekstremt stolte af netop at få inklusionsprisen. Scandics kultur er bygget op omkring mantraet ’plads til alle’, hvilket gælder både kollegaer og gæster. Vi ser en mangfoldig medarbejdersammensætning som en stor gevinst for forretningen. Hver eneste dag servicerer vi mennesker fra hele verden på vores hoteller, og vi kan se, at vores eget, internationale miljø bidrager positivt hertil. Endelig viser vores interne undersøgelser tydeligt, at netop diversiteten er en afgørende faktor for valget af Scandic som arbejdsplads.”

Om Great Place to Work
Great Place to Work er en analyse- og konsulentvirksomhed, der arbejder for at skabe et bedre samfund ved at hjælpe arbejdspladser med at blive bedre.

Læs mere her.

Lignende nyheder

Arbejdermuseet bliver medlem af AOF Danmark

Arbejdermuseet bliver medlem af AOF Danmark

12. december 2022

På et hovedbestyrelsesmøde den 8. december 2022 blev Arbejdermuseet godkendt medlemskab i AOF Danmark.

DEBAT: Politikerne gambler med befolkningens mentale sundhed

DEBAT: Politikerne gambler med befolkningens mentale sundhed

25. november 2022

Danskernes mentale sundhed har taget et kraftigt slag under coronapandemien - også for dem, der ikke rammes af sygdommen.

Styrk folkesundheden gennem folkeoplysning

Styrk folkesundheden gennem folkeoplysning

4. april 2022

Læs Direktør John Meinert Jacobsens indlæg om hvordan folkeoplysningen styrker folkesundheden.