AOF tilbyder nu onlineundervisning

Set i lyset af smitte-udviklingen af COVID-19 i Danmark og efter anbefalinger fra sundhedsmyndighederne om, at alle der ikke varetager kritiske funktioner, sendes hjem i foreløbig 14 dage, tilbyder AOF nu onlineundervisning til de medarbejdere, som enten er sendt hjem, eller som arbejder på nedsat tid.

AOF tilbyder gratis onlineundervisning inden for forberedende voksenundervisning (FVU) og Ordblindeundervisning (OBU), så medarbejdere der er berørt af myndighedernes initiativer, kan bruge tiden på at få et kompetenceløft.

Ifølge AOF Danmarks administrerende direktør John Meinert Jacobsen, er AOF ONLINE en oplagt mulighed for virksomhederne til at give hjemsendte medarbejdere et kompetenceløft:

”Mange virksomheder står netop nu og overvejer, hvorvidt medarbejdere skal sendes på afspadsering eller tvungen ferie med henblik på at undgå smitte af COVID-19 til samfundets svageste. I nogle tilfælde ender det ligefrem med fyringer, fordi det ikke kan løbe rundt økonomisk. Her er onlineundervisning en god investering for virksomhederne, fordi medarbejderne vender styrkede tilbage på arbejdspladsen.”

I AOF’s onlineundervisning er kursister og underviser ikke fysisk til stede i samme lokale. Undervisningen foregår i stedet ved, at medarbejderne følger undervisningen online via computer eller tablet. Undervisningen tilpasses den enkelte medarbejders niveau. Der er også mulighed for at lave brancherettet undervisning, sådan at undervisningens indhold tilpasses virksomhedens behov.

Da medarbejderne arbejder selvstændigt, giver det desuden en stor fleksibilitet i planlægningen af undervisningen, da medarbejderne kan følge undervisningen, når de har tid.

Undervisningen er gratis, og det vil være muligt at søge om lønrefusion i form af Voksenuddannelsesstøtte (SVU).

 

Tilmelding her: https://aofonline.onlinebooq.dk/

For mere information, kontakt os på: 22523773

Lignende nyheder

Fra tegnsprog og tolk til samtale på dansk: Mere end 4000 voksne udlændinge har på et år fået danskundervisning hos AOF Job & Dansk

Fra tegnsprog og tolk til samtale på dansk: Mere end 4000 voksne udlændinge har på et år fået danskundervisning hos AOF Job & Dansk

17. marts 2023

I 2022 har AOF Job & Dansk hjulpet over 4000 voksne udlændinge i Syddanmark med at lære dansk.

Scandic udvikler medarbejderne i lavsæson og nyder godt af danskundervisning hos AOF

Scandic udvikler medarbejderne i lavsæson og nyder godt af danskundervisning hos AOF

20. februar 2023

AOF har i samarbejde med Scandic udviklet opkvalificeringsforløb til deres tosprogede medarbejdere, så de i lavsæsonen kan udvikle deres sprogkundskab ...

Arbejdermuseet bliver medlem af AOF Danmark

Arbejdermuseet bliver medlem af AOF Danmark

12. december 2022

På et hovedbestyrelsesmøde den 8. december 2022 blev Arbejdermuseet godkendt medlemskab i AOF Danmark.