Bodytoning mor/barn - nyfødt til 6 mdr.

Vellkommen til  Mor/Baby Bodytoning & Bæk­ken­bund­stræ­nings­hold, skabt specielt til dig der lige har født. Dette hold fokuserer på at styrke din krop og genoprette din bækkenbund efter graviditet og fødsel.

Bodytoning:
Vi vil udføre en række øvelser målrettet mod at tone og styrke din krop, med fokus på ben, baller, ryg, arme og kernemuskler. Disse øvelser vil hjælpe med at genopbygge muskelstyrken, der kan være blevet svækket under graviditeten.

Bæk­ken­bund­stræ­ning:
Gennem specifikke øvelser vil vi arbejde på at styrke og genoprette din bæk­ken­bunds­musku­la­tur, som er afgørende for at opretholde god kropsholdning, støtte dine indre organer og forebygge inkontinens.

Du kan deltage på Mor/Baby hold efter din 8-ugers undersøgelse, eller efter at have fået lægens tilladelse til at genoptage træning. Alle fit­nes­sni­veau­er er velkomne, og ingen forudgående erfaring er nødvendig. Din baby er også velkommen, og vi tilpasser musikken og lydniveauet for deres komfort.

Vi ser frem til at byde dig og din baby velkommen på vores Mor/Baby Bodytoning & Bæk­ken­bund­stræ­nings­hold, hvor du kan styrke din krop og bækkenbund i en støttende og inkluderende atmosfære.

Du bedes medbringe:
Behageligt træningstøj og sko, vandflaske, håndklæde og underlag/lift/stol til baby.

Tilmeldingen gælder 1 voksen med 1 barn, og det er den voksne, der tilmeldes.

Bibi Jeanette Da Silva kan kontaktes på missbi­bi­dasilva@gmail.com

 

 

 

Kursusdetaljer

Vangede Stationsbygning, Vangedevej 143, 2820 Gentofte
Mandag, 09:30 - 10:35
15 lektioner, 10 mødegange
Mandag 30. september, 2024
Hold nr.: 24231223

1.470 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Bibi Jeanette Da Silva

1.470 kr./person

Tilmeld kursus