Matwork Pilates

Vil du gerne styrke musklerne i hele kroppen og have en bedre holdning, samtidig med at du bliver mere smidig? Så skal du prøve Matwork Pilates.
Undervisningen består af en fælles opvarmning efterfulgt af effektive og målrettede øvelser, der bliver udført i et roligt tempo med bevidst brug af åndedrættet. Pilates er en særlig form for smidigheds- og styrketræning, der justerer balancen mellem forskellige muskelgrupper og fjerner generende spændinger. Det giver en afstressende effekt på krop og sjæl, og giver dig et rum til at fokusere på din egen velvære. Træningen er skånsom og foregår primært med egen kropsvægt på en måtte på gulvet. Enkelte gange bruger vi simple hjælpemidler som bånd og yogablokke til at understøtte træningen.
Din underviser, Pamela, har undervist i Matwork Pilates i mere end 6 år, er professionel danser og dan­se­un­der­vi­ser, og har en bachelor i Ernæring og Sundhed. Hun fokuserer på at rådgive og hjælpe dig til at lære, hvordan du udfører de enkelte øvelser korrekt og med god holdning.
Gennem Pilates bliver du ikke bare stærkere og  mere smidig, men det hjælper dig også til at undgå fremtidige skader og skavanker.

Kursusdetaljer

AOF Rødovre 61, Højnæsvej 61 stuen, 2610 Rødovre
Onsdag, 15:00 - 16:00
15 lektioner, 12 mødegange
Onsdag 18. september, 2024
Hold nr.: 7224204708

870 kr./person

14 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Pamela Dana Roldan

Din underviser, Pamela, kommer fra Argentina og giver dansen et latin twist. Hun har mere end 10 års erfaring som professionel danser, og har undervist mange forskellige fitness hold gennem årene. Hun har desuden tourneret Europa med danseworkshops, da dansen ikke kun er hendes passion, men også profession. Foruden Zumba Fitness har hun en prof­fesions­ba­chel­or i Ernæring og Sundhed, og er certificeret Pilates, Yoga og Step instruktør.

870 kr./person

Tilmeld kursus