Sommeryoga for seniorer

 

Særligt når vi bliver ældre, er det vigtigt, at vi holder os i gang og arbejder med kroppen, for at beholde vores mobilitet, fleksibilitet og styrke.
Er du nysgerrig på hvad yogaen kan give dig, eller vil du gerne holde dig i gang over sommeren, så kom med på dette korte forløb.
Føler du dig lidt stiv i kroppen, trænger du til at få trænet din balance og styrket musklerne, så er dette hold noget for dig. Yoga er for alle mennesker, også for dig som har brug for at tage specielle hensyn til din krop.

 

Vi bruger ån­de­drætsø­vel­ser og afspænding til at opnå indre ro samt øget overskud og overblik. Du vil med tiden opleve øget balance fysisk og psykisk samt få en bedre kro­ps­be­vidst­hed.


Medbring yogamåtte, blokke, bånd samt evt. et tæppe og en pude.

 

Kursusdetaljer

HUSET i Give, Rådhusbakken 9, 7323 Give
Torsdag, 10:00 - 11:30
6 lektioner, 3 mødegange
Torsdag 6. juni, 2024
Hold nr.: 9124104235

300 kr./person

9 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Charlotte Therkelsen

Jeg har taget en 2 årig uddannelse som yogalærer fra Yogaskolen i Galten. Jeg underviser i yoga på fuld tid med hold i Vejle, Jelling, Give, Grindsted og Herning.

Jeg er også uddannet tøjdesigner og har arbejdet som dette gennem 10 år. Der oplevede jeg selv presset fra et stresset arbejdsliv og fik øjnene op for den gavnlige virkning fra yoga og meditation

300 kr./person

Tilmeld kursus