Venteliste

Restorativ yoga

Hensyntagende undervisning

Restorativ yoga er en yogaform, som fokuserer på at genopbygge kroppen. Her ligger du i stillingerne i længere tid ved hjælp af hjælpemidler som yogapøller, -klodser og tæpper, så du hjælper kroppen med at slippe de steder, der er spændinger og får strakt bindevævet ud, så det holder sig sundt og smidigt.

Undervejs bruges der enkle ån­de­drætsø­vel­ser, så yogaen også fungerer meditativt på sindet, og du opnår en følelse af at være tilstede i nu'et med sind og krop. 
Der skabes balance i nervesystemet, blodtrykket sænkes, og hjernen og hjertet bliver beroliget.

Restorativ yoga anbefales mod stress, smerter i kroppen, giver en bedre vejrtrækning, og føles alt i alt som 100 procent selvforkælelse.

Der er mulighed for, at dele betalingen op i  2 rater.

Medbring: yogamåtte & tæppe

Kursusdetaljer

Lufthavnsparken, Kastrupvej 326, 2770 Kastrup
Fredag, 12:30 - 14:00
30 lektioner, 15 mødegange
Fredag 6. september, 2024
Hold nr.: 8724204348

1.500 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Cathrine Nees

Jeg er uddannet hatha-yogalærer ved Dansk Yoga, en 2-årig uddannelse med over 850 timers undervisning.

Jeg har trin 1 og 2 på en ef­ter­ud­dan­nel­se i restorativ yoga ved Jensen Yoga.

Er instruktør i MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) og MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy), en 1-årig uddannelse fra Mindfulways, hvor jeg har gennemgået 112 un­der­vis­nings­ti­mer med 12 timers supervision.

 

Herudover har jeg to bør­ne­y­o­gaud­da­nel­ser gennem Blå Himmel Yoga i og Det Lille Yogahus. Jeg har også uddannet mig til fa­mi­lie­a­kroy­o­galæ­rer gennem FamilyAkroYoga.

Jeg holder mig opdateret med kurser og ef­ter­ud­dan­nel­ser indenfor blandt andet hensynstagende yoga, kroppens anatomi og yogafilosofi.

1.500 kr./person

Tilmeld venteliste