Venteliste

Qigong for begyndere - Workshop

Denne 3 timers workshop er for alle uanset erfaring med Qigong og er særligt velegnet for begyndere, da øvelserne er let tilgængelige og har en beroligende effekt på både krop og sind.

Vi tager udgangspunkt i Taiji Qigong 18 Formen, der på kinesisk hedder Shibashi. De 18 blide bevægelser har et kontinuerligt flow fra den ene bevægelse til den næste på en afslappende måde. Bevægelserne er langsomme, blide og yndefulde og udføres som udgangspunkt stående, forenet med åndedrættet og sindet. Qi Gong er meditation i bevægelse og har en trans¬­for¬­me¬ren¬­de effekt både på din krop og dit sind. Dit nervesystem vil elske det!

Formen hjælper med at opbygge en god kropsholdning og styrke. Flere af bevægelserne inviterer dig til at forbinde dig til naturen i form af himlen, skyerne, regnbuen, bølger og månen, hvilket hjælper til forståelsen af øvelserne og giver et smil på læben.

Qi Gong arbejder med tre justeringer, som jeg vil introducere dig til på denne workshop:
- Kroppen i bevægelse
- Åndedrættet
- Sindet, der med din opmærksomhed guider din vitale energi – Qi

Udbytte:
Flowet af energien i din krop øges og kommer i bedre balance, det vil føles som indre ro og harmoni både på det kropslige og det mentale plan. Det betyder, at du bliver mere afslappet samtidig med, at du føler dig mere vågen og klar. Qigong træning i fællesskab giver også et fælles energiflow.

Hvem kan deltage:
Taiji Qigong 18 formen er et let tilgængelig sæt og er derfor særligt egnet for begyndere. Du behøver ikke at vide noget om eller kende qi gong, men det er en fordel, at du kan stå og bevæge dig. Workshoppen varer 3 timer inklusiv nogle korte pauser.

Bemærk: Ingen forudgående erfaring nødvendig. Kom i behageligt tøj og evt. indendørs træningssko.

Undervisere:
Majken Nørskov Petersen – erfaren udøver og certificeret Qigong-underviser og Mindfulness-instruktør.

Kursusdetaljer

Fjordsgade Foreningshus, N. J. Fjords Gade 2, 8000 Aarhus C
Søndag, 10:00 - 13:00
4 lektioner, 1 mødegang
Søndag 10. marts, 2024
Holdnr.: 9824104003
AOF Aarhus

195 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Majken Nørskov Petersen

Jeg er uddannet instruktør i Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR) fra Dansk Center for Mindfulness, Århus Universitet og Qigong instruktør fra Danish Health Qigong Federation. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!

195 kr./person

Tilmeld venteliste