Få pladser

Power Hatha Yoga med et twist

Hatha Yoga med et Twist.
 Denne Power "Hatha Yoga med et twist" klasse henvender sig til den øvede YOGI. 
Vi arbejder med guidede ån­de­drætsø­vel­ser og lettere me­di­ta­tions­ø­vel­ser. Du inviteres til at bevæge kroppen igennem fysiske yogastillinger med din ker­nemusku­la­tur og kropsbevisthed som udgangspunkt.  Vi arbejder med klassiske yogastillinger - krydret med en sensitiv og sensorisk tilgang, samt eks­pe­ri­men­te­ren­de elementer, hvor vi får pulsen op. Vi arbejder med hen mod at lave 6+ sæt solhilsener – maveøvelser, balanceøvelser, armbøjninger og kri­ger­stil­lin­ger som styrker din­ker­nemusku­la­tur og giver sved på panden.
Yogaklassen afsluttes med 15 minutters afspænding - guidet kropsscanning. Jeg bruger musik gennem min undervisning.

Medbring: Yogamåtte. 2 blokke. Yoga bælte. Varmt tæppe. Drikkedunk. Da vi skifter mellem at være i bevægelse og i ro vil kro­p­stem­pe­ra­tu­ren ofte svinge en del. Så husk lag på lag tøj som du kan tage af og på.

Kursusdetaljer

Stevns Hallen, Parkvej 2, 4660 Store Heddinge
Mandag, 10:10 - 11:50
20 lektioner, 10 mødegange
Mandag 26. februar, 2024
Hold nr.: 8024104061

880 kr./person

1 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Eva Bøgild Andersen

Eva er uddannet yogalærer fra Stjernehimmel Yoga i Køge. Jeg har i mange år dyrket og interesseret mig for yoga hvor jeg arbejder med naturlig og fri bevægelse, dans og yoga i en skøn forening. Jeg er uddannet sygeplejerske og min sy­geple­je­fag­li­ge baggrund giver mig et godt grundlag for at tilpasse undervisningen med individuelle hensyn.

880 kr./person

Tilmeld kursus