Kundalini og Yin yoga

På dette hold dykker vi på skift ned i hhv. Yin yoga og Kundalini yoga, som tilsammen skaber fornyet balance i din krop, i dit nervesystem og i dit sind.
Yin yoga giver dig DYB ro og restitution, mens Kundalini yoga løfter dig op, vækker dit hjerte og fornyer din energi.

Yin yoga og meditation
Yin yoga er healingens yoga – en passiv yogaform, som får dit nervesystem ned i gear. Du vil møde lange dybe stræk og en meditativ tilgang til yoga. Yin yoga påvirker krop og sind og stimulerer dit bindevæv, frigør blokeringer og øger ro.
Bemærk: hver Yin yogaklasse starter med meditation og slutter med en dyb afspænding, som kan være en liggende meditation, en Yoga Nidra meditation eller en guidet hypnose.  

Kundalini yoga
Kundalini yoga (livsglædens yoga) – er en dynamisk og energisk yogaform med et traditionelt udtryk. Vi arbejder med programmer (kriya), som har et bestemt fokus. Ud over yogastillinger og ån­de­drætsø­vel­ser møder du b.la.: mantra, meditation og understøttende kundalini-musik.
Kundalini yoga har et mere traditionelt/spirituelt udtryk. Med denne yogaform bryder vi igennem vores begrænsninger og kommer tilbage til vores egen kerne, essens og indre sandhed. Det samme kan man måske sige om alle yogaformer, men man siger, at rejsen går lidt hurtigere med Kundalini yoga.

www.indrero-odense.dk/praktisk/praktiskyoga/

Kursusdetaljer

Indre Ro, Skt. Jørgens Gade 119, st., 5000 Odense C
Torsdag, 16:45 - 18:30
29,9 lektioner, 13 mødegange
Torsdag 29. august, 2024
Hold nr.: 6424204156

1.625 kr./person

6 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Helene Lysekilde

Helene Lysekilde er yogalærer, yogaterapeut, NLP Master Practitioner og Master hypnoterapeut. Helene brænder for at skabe åndehuller for dig, der søger mere ro, velvære og nærvær i hverdagen eller ønsker at skabe personlige forandringer. Helene er indehaver af Indre ro i Odense, som tilbyder yoga, hypnose, terapi, meditation og mindfulness, samt spa.

Helene udbyder også yogarejser og retreats i Danmark og i udlandet. Som yogalærer og -terapeut er hun uddannet i klassisk Hatha yoga i Indien, klassisk yoga og meditation, Hormon Yoga Terapi, 5 elementer Yin yang yoga og yogaterapi, og endelig i klassisk Yin yoga og Kundalini yoga, med over 1500 timers yo­galæ­rer­ud­dan­nel­se bag sig. Helene er desuden antropolog med speciale inden for det medicinske og sund­heds­an­tro­po­lo­gi­ske felt, og hun har - inden hun åbnede Indre ro - arbejdet i mange år med store udviklings- og for­an­drings­pro­ces­ser inden for det sociale område og sund­heds­om­rå­det.

Har du specifikke spørgsmål til Helenes hold, er du velkommen til at kontakte hende på mail: info@indrero-odense.dk eller telefon 22818326.
Du kan læse mere om Indre ro på: www.indrero-odense.dk

1.625 kr./person

Tilmeld kursus