Introduktion til meditation - workshop

MINDFULNESS DAGLIGT: Sådan lærer du at meditere
En af de absolut essentielle nøgler til menneskers LYKKE er at LEVE i NUET. For mange af os er det meget svært.
Så spørgsmålet er, HVAD ER MELLEM OS OG VORES LYKKE? Hvad er der mellem os og nuet? For langt de fleste er det der imellem den UENDELIGE INTERNE DIALOG, det er en slags radio, der er tændt næsten 24 timer i døgnet og ikke holder op med at tale, og vi, mange gange, uden nogen form for skelneevne, følger vi blindt diktaterne af denne lille indre stemme, og dette kan hindre vores lykke.
I dette GRUNDLÆGGENDE ME­DI­TA­TIONS­WOR­KS­HOP vil vi begynde at tage de FØRSTE TRIN TIL AT LÆRE AT MEDITERE: Hvad skal vi se? vores kropsholdning, når vi mediterer; teknikker til at forbinde på en intim og afslappet måde med vores vejrtrækning og krop; observation uden bedømmelse af mental aktivitet og følelsesmæssig tilstand i øjeblikket; dyrke ædle følelser, og helt sikkert noget andet.
LAD IKKE ORDET MEDITATION FRYGTE DIG, de teknikker vi skal arbejde med har meget at gøre med det man i dag kalder MINDFULNESS, hvis rødder kommer fra buddhistisk meditation.
Kurset er designet til begyndere og er guidet på meget enkelt og let forståeligt engelsk.

Mit navn er Borja, jeg arbejder som Hatha Yoga lærer og siden 2009 har jeg praktiseret meditation baseret på den buddhistiske tradition.Jeg har siddet på adskillige 10-dages vipassana retreats, og har trænet med Jack Kornfield og Tara Brach, som den dag i dag er min primære in­spira­tions­kil­de.


Kursusdetaljer

Yogahuset i Centrum, Tværgade 24, 8600 Silkeborg
Lørdag, 10:00 - 12:00
2,67 lektioner, 1 mødegang
Lørdag 14. september, 2024
Hold nr.: 7424204049

120 kr./person

11 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Borja Conde Serrano

120 kr./person

Tilmeld kursus