Venteliste

Blid sommeryoga - hensyntagende

Hensyntagende yoga er skånsom træning for både kroppen og sindet målrettet deltagere med forskellige skånehensyn og skavanker. Har du f.eks. dårlig ryg eller nedsat bevægelighed er det vigtigt fortsat at holde dig i gang og træne kroppen.
Yoga er for alle mennesker, også for dig som har brug for at tage specielle hensyn til din krop.

Vi fokuserer gennem yogaøvelser på at træne balancen, styrke knogler, muskler og led samt strække stramme og stive muskler, så du beholder din mobilitet, fleksibilitet og styrke.
Undervisningen vil bestå af rolige, blide og styrkende bevægelser, hvor der er plads til individuelle hensyn og med god tid i stillingerne.
Du får arbejdet med åndedrættet hvorved lungerne trænes, så iltoptaget i kroppen øges og svimmelhed mindskes.

Når du udfører øvelserne i et roligt tempo med fokus på åndedrættet, får du samtidig en bedre kro­ps­be­vidst­hed samt mere mental ro og dermed bliver det lettere at håndtere udfordringer.

Medbring yogamåtte, et tæppe samt en pude.

Yogalærer: Charlotte Dissing Therkelsen. Tlf. 25215577

Kursusdetaljer

Seniorhuset på Højagercentret, Ringvejen 1, 7300 Jelling
Onsdag, 13:30 - 15:00
6 lektioner, 3 mødegange
Onsdag 5. juni, 2024
Hold nr.: 9124104295

300 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Charlotte Therkelsen

Jeg har taget en 2 årig uddannelse som yogalærer fra Yogaskolen i Galten. Jeg underviser i yoga på fuld tid med hold i Vejle, Jelling, Give, Grindsted og Herning.

Jeg er også uddannet tøjdesigner og har arbejdet som dette gennem 10 år. Der oplevede jeg selv presset fra et stresset arbejdsliv og fik øjnene op for den gavnlige virkning fra yoga og meditation

300 kr./person

Tilmeld venteliste