Blid Hatha

I denne yogatime arbejder vi nænsomt og blidt med kroppen gennem lange stræk og rolige bevægelser, og vi skaber sammen et rum, hvor du kan prioritere dig selv og finde indre ro. Vi arbejder med at løsne spændinger og øge smidigheden gennem blide stræk – blide stræk, som også bringer dig i en meditativ tilstand, hvor du kan mærke dig selv på et dybere plan. Åndedrættet er centralt i vores praksis, og vi bruger det bevidst hele vejen igennem for at understøtte dig i at give slip og finde accept. Det er åndedrættet, der baner vejen for din personlige udvikling og fordybelse, og som du trygt kan læne dig ind i, når du har brug for det. Efter hver session vil du føle dig afslappet og opløftet, klar til at gå ud i hverdagen med fornyet energi og en dybere forbindelse til dig selv.

Kursusdetaljer

Yogahuset i Centrum, Tværgade 24, 8600 Silkeborg
Onsdag, 10:45 - 12:15
16 lektioner, 8 mødegange
Onsdag 21. august, 2024
Hold nr.: 7424204060

690 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Anette Denise Matelli

Jeg hedder Anette og jeg har undervist i yoga i snart 8 år – både fysiske hold og online – og jeg elsker det. For mig kan yogaen nemlig noget helt særligt – ja faktisk kan den være lidt af en gamechanger, når du giver dig hen til den.

Yogaen kan bl.a. hjælpe dig til at:
• skabe et godt fundament for din fysiske krop – både nu og i fremtiden
• mærke dig selv og dine grænser
• stå ved dig selv
• vælge til og fra med hjertet
• være blid ved dig selv
• være kærlig overfor dig selv

For mig har yogaen været en kæmpe hjælp til lige præcis det. På min rejse fra at være gået ned med stress, ikke at kunne sige nej i frygt for, hvad andre ville tænke, eller hvad konsekvensen ville være, og at være kæmpe peoplepleaser til at have rykket mig til et meget sundere sted, hvor jeg meget tydeligere mærker mig selv og mine grænser, og i langt højere grad træffer beslutninger ud fra, hvad der er godt for mig.

Og derfor elsker jeg også at undervise i Hatha yoga. At give den mulighed videre. At skabe det rum til dig, hvor du kan arbejde med din krop på en nærende måde og samtidig dykke dybere ind i dig selv og mærke dig. Så du kan være tro mod dig selv og vælge det til, som du ønsker dig og drømmer om.

690 kr./person

Tilmeld kursus