Astanga yoga for begyndere

Astanga yoga begynderhold

Astanga yoga er for dig, der godt kan lide gentagelser og et lidt højere tempo end ved andre yogaformer, det er lidt mere fysisk krævende end f.eks hatha yoga. Så du får sved på panden og smil på læberne. Det betyder dog bestemt ikke, at du skal have en vis smidighed eller være i god form. Vi bygger op og alle kan være med, så det er bare med at kaste sig ud i det.

Astanga yoga er en dynamisk yogaform, hvor stillingerne holdes i 5-8 vejrtrækninger, i modsætning til f.eks yin yoga, hvor stillingerne holdes i flere minutter. Vi arbejder hen imod at få synkroniseret vores åndedræt med vores bevægelser, samt få styr på detaljerne i stillingerne.

Undervisningen starter med, at vi lige lander i os selv inden vi går i gang med øvelserne. Øvelserne giver dig styrke, fleksibilitet, udholdenhed og balance. Timen sluttes af med en dejlig afspænding, hvor der f.eks kan indgå en bodyscan, musik eller andet.

Ved regelmæssig træning vil du opleve en større grad af klarhed, ro og styrke. Medbring måtte, tæppe, yoga blok og vand.                                                                                                                                                                         Mie Kjær Simonsen er uddannet astanga yogalærer og har dyrket yoga i mere end 20 år.

Kursusdetaljer

Odder Svømmehal, Nølevvej 4, 8300 Odder
Onsdag, 19:30 - 21:00
28 lektioner, 14 mødegange
Onsdag 4. september, 2024
Hold nr.: 6324204505

1.260 kr./person

17 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Mie Kjær Simonsen

1.260 kr./person

Tilmeld kursus