Varmtvands træning

  "Få bevæget dig godt igennem. Med og uden musik, få pulsen op, og lad vandet hjælpe dig med at bære og aflaste, og samtidig via vandtrykket stimulere kredsløbet og leddenes bevægelighed.
Undervisningen tager altid hensyn til dine egne forudsætninger og behov, og er derfor rettet mod alle, der er glade for vand, eller gerne vil lære det nærmere at kende.
Bassinet i Rødby er max. 1.30 m. dybt og byder både på alm. 25 m. bassin og 12,5 m. varmtvands­bas­sin, og aldeles dejlige lyse, moderne og rummelige faciliteter."
Om underviser: Jeg er uddannet som psykomotorisk terapeut i '93, og har siden arbejdet på bl.a. Rigs­ho­spi­ta­lets Rygcenter, kurbad i Daylesford Australien, gigtsanatoriet i Skælskør og diverse aftenskoler. Herunder de sidste 17 år med varmtvand­stræ­ning. Desuden har jeg arbejdet som privat behandler/massør.
Jeg lægger stor vægt på at tilpasse diverse øvelser efter den enkeltes behov, og synes at det helst skal være fornøjeligt at træne og motionere.

Kursusdetaljer

Rødby Svømmehal, Byskolevej 6, 4970 Rødby
Tirsdag, 11:30 - 12:15
6 lektioner, 6 mødegange
Tirsdag 14. maj, 2024
Hold nr.: 5324104024

300 kr./person

5 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Jacob Korsgaard Hartvig Lund

Lidt om mig selv:

Jeg blev uddannet som psykomotorisk terapeut i '93, og har siden arbejdet på bl.a. Rigs­ho­spi­ta­lets Rygcenter, kurbad i Daylesford Australien, gigtsanatoriet i Skælskør og diverse aftenskoler. Herunder de sidste 17 år med varmtvand­stræ­ning. Desuden har jeg arbejdet som privat behandler/massør.
Jeg lægger stor vægt på at tilpasse diverse øvelser efter den enkeltes behov, og synes at det helst skal være fornøjeligt at træne og motionere.

300 kr./person

Tilmeld kursus