Venteliste

Reformer Pilates

Træning på reformer er anderledes end al anden træning. Reformeren er en maskine der består af fjedre, stropper, en bevægelig bænk og en fodbarre.
Øvelserne kan varieres på utallige måder, og er effektive i forhold til styrke, smidighed og udholdenhed. Maskinen både støtter og udfordrer dig, og øvelserne er målrettede. Træningen på reformer  kan både være let smi­dig­heds­træ­ning og blid genoptræning. Ved hjælp af maskinen får du trænet hele kroppen.
Re­for­mer­træ­ning henvender sig til alle uanset alder, køn og træ­ning­ser­fa­ring.

BEMÆRK: at dette hold er et hensyntagende hold.
Du skal derfor ved tilmelding på dette hold udfylde en tro & love erklæring, som bekræfter dit behov for denne hensyntagende undervisning. Deltagelse på holdet kan ikke ske, hvis denne erklæring ikke bliver underskrevet.

Hvis du har spørgsmål til undervisningen, kan du kontakte underviseren Cecilie på mail: ceciliegry@hotmail.com

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte aftenskolen på tlf.: 92901080 eller på mail: aftenskole@csk.aof.dk

Frederiksberg og Københavns kommune giver forhøjet tilskud til særlige grupper. Hvis du vælger prisen for særlige grupper, så erklærer du på tro og love, at du er enten studerende på SU, lærling med ud­dan­nel­ses­af­ta­le, på efterløn, folke- eller førtidspension, eller modtager ar­bejds­løs­heds­dag­pen­ge, kontanthjælp, revaliderings-, integrations- eller kontantydelse. AOF kan kræve dokumentation herfor ved tilmelding eller senere.


Kursusdetaljer

ROH Studio, Willemoesgade 14, 2100 København Ø
Tirsdag, 08:30 - 09:25
15 lektioner, 15 mødegange
Tirsdag 27. august, 2024
Hold nr.: 4824204412

1.530 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Cecilie Gry Knuth-Winterfeldt

1.530 kr./person

Tilmeld venteliste