Selvforsvar for kvinder

Dette kursus har fokus på realistisk selvforsvar for kvinder - et kursus uden dikkedarer, hvor om­drej­nings­punk­tet er effektive taktikker, handlemåder og kampteknikker i en fysisk konfrontation/over­falds­si­tu­a­tion.
Undervisningen bygger på simple og grovmotoriske teknikker, der ikke kræver forudgående kendskab til selvforsvar. På kurset vil du lære at bruge fri­gø­rel­ses­tek­nik­ker, slag, spark, albuer, knæ, parader m.m.
Træningen tager udgangspunkt i det faktum, at kvinder oftest overfaldes af mænd, hvor styr­ke­for­hol­det i de fleste tilfælde er i voldsmandens favør. Kursets primære sigte er at gøre dig i stand til at handle effektivt og aggressivt, så du minimerer risikoen for at blive et offer. På kurset vil du få øjnene op for, hvad du er i stand til, hvis en situation kræver, at du må forsvare dig selv eller dine kære i en voldelig konfrontation.
Du kan være med uanset din kondition. Mød op i sportstøj og medbring en vandflaske og godt humør :-)
Underviseren Thomas Hansen har trænet mange forskellige former for kampsport - Shotokan Karate, Ju-Jutsu, Wing Tsun m.fl. Thomas har tidligere undervist voksne, unge og børn i selvforsvar, og hans tilgang til selvforsvar er, at det skal være brugbart og effektivt. Thomas kan kontaktes på mobil 2972 6177 eller på trbh75@gmail.com.

Kursusdetaljer

Aftenskolernes Hus, Tomsgårdsvej 35, 2400 København NV
Onsdag, 19:00 - 21:00
20 lektioner, 8 mødegange
Onsdag 14. august, 2024
Hold nr.: 48242104201

1.140 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Thomas Hansen

1.140 kr./person

Tilmeld kursus