Venteliste

Blid yoga - hensyntagende

Dette kursus er et lille hold som giver plads til dig som pga. fysiske gener har brug for hensyntagende undervisning. Gennem yogaen kan vi skabe ro og harmoni i sind og krop og opnå en større kro­ps­be­vidst­hed og velvære. Yogaen vil være i roligt tempo hvor vi både styrker, løsner og smidiggør kroppen. Vi arbejder med balancen og åndedrættet og afslutter med afspænding hver gang.
Se også hjemmeside https://yogaby.feusi.dk

Der undervises ikke uge 12, 13 (påskeugen) og uge 14 (2. påskedag). Medbring tætsiddende behageligt træningstøj, et tæppe, yogamåtte og andre yogaprops hvis haves.

Underviser Britta Feusi kan kontaktes på 26550795 eller på mail: britta@feusi.dk

Kursusdetaljer

Vangede Stationsbygning, Vangedevej 143, 2820 Gentofte
Mandag, 11:10 - 12:40
26 lektioner, 13 mødegange
Mandag 29. januar, 2024
Hold nr.: 24177543

1.610 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Britta Feusi

Jeg er uddannet yogalærer i Hatha, Vinyasa og Restorative yoga fra Siddhi Yoga, Indien – en Yoga Alliance certificeret skole. Jeg videreuddanner mig løbende for at kunne give den bedste undervisning til kursisterne.
Igennem mange år har jeg interesseret mig for vores krop og sind samt de konsekvenser vores livstil har på os. Jeg har fordybet mig i de forskellige områder såsom, fysiologi, filosofi, åndedræt og idræt, for at lære, hvad vi kan gøre for at forebygge eller begrænse de negative konsekvenser af livstilen på vores liv.

1.610 kr./person

Tilmeld venteliste