Qigong: Taoistisk selvmassage

Qi Gong: Taoistisk Selvmassage                


Vil du lære at stresse af og styrke energien i kroppens or­gan­funk­tio­ner med taoistisk selvmassage?


Kurset vil give dig basal indsigt i en naturlig måde at lindre mental stress, hovedpine, forkølelse, træthed og smerte.


Taoistisk selvmassage er selvomsorg. Vi træner dyb og rolig vejrtrækning som i sig selv er en værdifuld praksis og en hjælp, hvis du føler dig urolig, anspændt, stresset eller har smerter. Taoistisk selvmassage kan styrke og regenerere kroppens indre organer, fx lungerne og mave-tarmsystemet.


I kombination med afslappende Qi Gong-bevægelser og udstrækning kan selvmassagen hjælpe kroppen af med affaldsstoffer, smidiggøre og løsne i stive led og ømme muskler.


Regelmæssig træning i Qi Gong og taoistisk selvmassage kan forbedre blod- og ener­gi­gen­nem­strøm­nin­gen i hele kroppen, styrke nervesystemet, fordøjelsen og immunforsvaret.


Underviser ønsker at inspirere dig til at bruge taoistisk selvmassage som regelmæssig selvomsorg, sådan at du på sigt kan aktivere dine egne selv­hel­bre­den­de kræfter.

Undgå at spise lige før træning. Kom i løst siddende tøj. Husk yogamåtte, tæppe/pude og en flaske vand. Medbring gerne egen me­di­ta­tions­pu­de, kaffe/te og notesbog.


Birgitta-Maria er uddannet Qi Gong-lærer med videre studier til lærer i Sheng Zhen bevægelse og meditation hos Master Li Junfeng og Teacher Jing. Se mere her: www.shengzhen.org


Lørdag +søndag kl. 10-13 = 8 lektioner


14/12-15/12

Kursusdetaljer

1 - AOF Skive, Hjalmar Kjems Allé 4, Skive, 7800 Skive
Lørdag, 10:00 - 13:00
Søndag, 10:00 - 13:00
8 lektioner, 2 mødegange
Lørdag 14. december, 2024
Hold nr.: 7624204035

495 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Birgitta-Maria Lohse

495 kr./person

Tilmeld kursus