Få pladser

Hensyntagende Qi Gong, selvmassage og meditation

Hensyntagende Qi Gong, Selvmassage og Meditation (Max 8 deltagere)

Har du nedsat be­væ­gel­ses­funk­tion og ønsker at styrke både krop og sind?

På dette hold vil du lære bilde Qi Gong-øvelser, kærlig selvomsorg og meditation for øget styrke, smidighed, livsenergi/Qi, afslappelse og indre ro. Holdet er også velegnet til personer med kroniske sygdomme eller stress.

Vi fokuserer på enkle fysiske bevægelser og selvmassage for at skabe indre ro og forankring i kroppen. Du lærer at slappe af og åbne dit sind. Gradvist vil vi uddybe træningen, og du vil arbejde med koordination og balance. Qi Gong øger energi- og blodcir­ku­la­tio­nen i hele kroppen. Regelmæssig træning kan bidrage til at forebygge knogleskørhed, lindre ledsmerter, berolige nervesystemet samt styrke lungerne og fordøjelsen. Kombineret med kærlig selvomsorg og meditation kan dette have en dybt afstressende, rensende og sund­heds­frem­men­de effekt. Du vil lære at give slip på negativitet og opnå øget glæde og positivitet, hvilket er gavnligt for både immunforsvaret og psyken.

Vi træner på små hold, og underviseren vil støtte dig i at tilpasse Qi Gong-øvelserne efter dine behov og individuelle kapacitet.

Husk at møde op i løst siddende tøj. Medbring egen yogamåtte, tæppe/pude og en flaske vand.

Birgitta-Maria er uddannet Qi Gong-lærer med videregående studier til lærer i Sheng Zhen bevægelse og meditation hos Master Li Junfeng og Teacher Jing. Besøg www.shengzhen.orgfor mere information.

Mandag 16.45-18.15 = 2 lektioner

9/9-2/12 = 12 gange

Maks 8 deltagere


Kursusdetaljer

1 - AOF Skive, Hjalmar Kjems Allé 4, Skive, 7800 Skive
Mandag, 16:45 - 18:15
24 lektioner, 12 mødegange
Mandag 9. september, 2024
Hold nr.: 7624204027

960 kr./person

1 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Birgitta-Maria Lohse

960 kr./person

Tilmeld kursus