Kursus afsluttet

Styrke & Bevægelsestræning m. Fysioterapeut Helle S. Rasmussen

STYRKETRÆNING BE­VÆ­GE­LIG­HEDS­TRÆ­NING m. Fysioterapeut Helle S. Rasmussen
Holdet for dig, der gerne vil gerne styrke og optimere din krop. Det er fy­si­o­te­ra­pe­u­tisk træning med fokus på kvalitet i øvelserne. Der vil i træningen kunne tages individuelle hensyn, så vær velkommen, hvis du har en skavank eller to, men du må gerne kunne ligge på dine knæ. Vi træner basis øvelser, bevægelighed, styrke, vejrtrækning, koordination og balanceøvelser. Der er øvelser på bolde, træning med elastikker, karklude, blackrolls, kettelbells, og foamrollers, alt sammen på mindre hold, så alle bliver set.Der vil være fokus på træning som hold, kombineret med stations træning. Træningen er varieret , krydret med højt humør og god kvalitet i øvelserne. Hver træning starter med en rolig opvarmning, hvor du har muligheden for at lande og afsluttes roligt med fokus på afspænding eller bevægelighed
Kom frisk - jeg glæder mig til at se dig til effektiv træning i en rolig og hyggelig atmosfære Jeg er uddannet fysioterapeut og har prøvet lidt af hvert. Har stor erfaring inden for holdtræning, hvor jeg er vant til at tilpasse niveau, så det passer til dig. Medbring: Vanddunk, egen måtte (VIGTIGT)

Kursusdetaljer

Maribo Hallerne, Ved Stadion 4, 4930 Maribo
Fredag, 09:00 - 10:15
28 lektioner, 14 mødegange
Fredag 12. januar, 2024
Hold nr.: 5324104224

0 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Helle Stryger Rasmussen

Jeg er uddannet fysioterapeut og har prøvet lidt af hvert. Har arbejdet med træning af både børn og ældre og været bredt omkring som selvstændig. Har stor erfaring inden for holdtræning, hvor jeg er vant til at tilpasse niveau, så det passer til dig.

Samme kursus på andre tidspunkter

Salget er lukket

Kursus afsluttet