Parkour 2

8-10-årige

 

For alle der har lyst til at træne motorik og fysik på en legende og udfordrende måde.

 

Parkour er en fysisk krævende disciplin og i træningen ligges der derfor vægt på at opbygge en stærk funktionel krop. Ud over at udvikle fysikken og motorikken, vil træningen også udvikle deltagernes evne til at vurdere egen færdigheder og blive bevidst om egne mentale grænser. Det giver stor glæde og tro på sig selv at klare en udfordring som måske har været en smule uden for ens komfort zone.

 

En anden væsentlig ting ved parkour er legen. Derfor vil træning af deltagernes fysik oftest være gennem lege, stafetter, quadrupédie (anderledes kravlende måder at bevæge sig hen over et gulv på) og gruppe opgaver. Legen vil også indgå i den tekniske træning da en væsentlig ting ved parkour er at have det sjovt og udvikle sine færdigheder gennem leg og frie kreative opgaver. Alt det arbejder vi med i træningen - på et niveau der er tilpasset deltagernes alder og niveau.

 

Legen og kreativiteten er fortsat i fokus på dette hold, men vi vægter i højere grad disciplin og koncentration. Vi arbejder med basale parkour teknikker, parkouropgaver og introducerer gradvist ”conditionning” henover sæsonen. Conditionning indebærer øvelser/opgaver som har til formål at rykke fysiske og mentale grænser. Træningen er derfor af hårdere fysisk karaktér og bærer præg af flere mentale udfordringer. Mulighed for betaling i 3 rater.

 

Undervisning varetages af Fundamentals Parkour.


Kursusdetaljer

Holte Skole afd. Rønnebærvej, Rønnebærvej 33, 2840 Holte
Onsdag, 17:00 - 18:30
38 lektioner, 38 mødegange
Onsdag 16. august, 2023
Hold nr.: 322163

2.980 kr./person

11 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Sebastian Louis Peronard

2.980 kr./person

Tilmeld kursus