Parkour 1

6-8-årige

 

For alle der har lyst til at træne motorik og fysik på en legende og udfordrende måde.

 

Parkour er en fysisk krævende disciplin og i træningen ligges der derfor vægt på at opbygge en stærk funktionel krop. Ud over at udvikle fysikken og motorikken, vil træningen også udvikle deltagernes evne til at vurdere egen færdigheder og blive bevidst om egne mentale grænser. Det giver stor glæde og tro på sig selv at klare en udfordring som måske har været en smule uden for ens komfort zone.

 

En anden væsentlig ting ved parkour er legen. Derfor vil træning af deltagernes fysik oftest være gennem lege, stafetter, quadrupédie (anderledes kravlende måder at bevæge sig hen over et gulv på) og gruppe opgaver. Legen vil også indgå i den tekniske træning da en væsentlig ting ved parkour er at have det sjovt og udvikle sine færdigheder gennem leg og frie kreative opgaver. Alt det arbejder vi med i træningen - på et niveau der er tilpasset deltagernes alder og niveau.

 

For denne aldersgruppe handler det hovedsageligt om at vække de grundlæggende og instinktive bevægelser. Vi balancerer, hopper, kravler, står på hænder og svinger os som aber. Vi vægter det legende element højt ud fra ideen om at leg kan tage mange former. Således kan legen i særdeleshed være seriøs og fokuseret. Mulighed for betaling i 3 rater.

 

Undervisning varetages af Fundamentals Parkour.

 

Kursusdetaljer

Holte Skole afd. Rønnebærvej, Rønnebærvej 33, 2840 Holte
Onsdag, 16:00 - 17:00
37 lektioner, 37 mødegange
Onsdag 21. august, 2024
Hold nr.: 7124204009

2.680 kr./person

13 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Jannis Rehder

2.680 kr./person

Tilmeld kursus