Mindful pilates

Mindful Pilates er en rolig og behagelig bevægelsesform, hvor du stående og primært liggende træner din krop med fuldt nærvær.

Mindful Pilates er for alle men i særdeleshed oplagt til dig, der har skavanker, som der skal tages hensyn til. Det kan være be­væ­ge­ind­skrænk­nin­ger, spændte/låste områder, smerter, stress eller andre ting, der gør at du måske er lidt til­ba­ge­hol­den­de med at få bevæget dig og din krop.

Her er du fuldstændig med på hvad der sker, for det sker i DIT tempo.

ÅNDEDRÆTTET inddrages og har en vigtig betydning, for at du genfinder din tillid og dit nærvær til kroppen. Fremmer desuden evnen til at ""give slip"".

CENTERET styrkes og hjælper dig med at genfinde en sund og hensigtsmæssig holdning ved hjælp af kroppens holdnings- og støttemuskler.

BEVÆGELSEN koordineres med blidt center-spænd og åndedræt, så det hjælper dig til at bevarer den del af bevægelsen, der passer lige præcis til dig.

Du får bevæget hele kroppen igennem og har mulighed for at opleve et styrkende, forløsende, smidigt og beroligende velvære.

Vi afslutter med stræk og afspænding.

Medbring et tæppe og en pude.

 

 

 

 

 

 

Kursusdetaljer

AOF Esbjerg, Stormgade, Stormgade 90, 1. sal, 6700 Esbjerg
Tirsdag, 09:30 - 10:45
16 lektioner, 10 mødegange
Tirsdag 20. august, 2024
Hold nr.: 1124204515

780 kr./person

11 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Ane Mette Dam

Ane Mette Dam arbejder med 'Natur, Terapi & Bevægelse' og er bl.a. hel­heds­o­ri­en­te­ret fysioterapeut og har mange års erfaringer med hold, herunder Qigong og Mindful Pilates.

780 kr./person

Tilmeld kursus