Hensynstagende Bindevævstræning

Hensynstagende mindfulness & bin­de­væv­stræ­ning er for dig med stress, hjernerystelse, fibroymialgi, gigt, migræne og udbrændthed.

På dette hold arbejdes der nænsomt og roligt med mindfulness, åndedrættet og bindevævet. Træningen vil bestå af meditative kro­p­s­scan­nin­ger, rolige, langsomme og fokuserede bevægelser der smidiggør bindevævet og musklerne omkring brystkassen, nakken, skuldre, hofter, lår. Der er stort fokus på din kontakt til åndedrættet, samt hele din fornemmelse og forståelse af din krop. Alle øvelserne foregår primært liggende og få siddende i en dæmpet belysning, for at give dit overaktive nervesystem de bedste betingelser for at kunne falde til ro og øge din re­sti­tu­tions­ev­ne. Med denne træning sigtes der mod, at du oplever en større indre ro og mentalt overskud, samt færre smerter og ikke mindst et forøget håb for fremtiden.

Her kan du komme lige som du er og har det dén dag. Der vil være et særligt fokus på et trygt og roligt rum, hvor man kan deltage på præcist det niveau man ønsker, da man i denne tilstand nogle dage kan opleve bare dét at komme ud ad døren, som en sejr.

Ifør dig behageligt tøj, som du kan holde varmen i under mindfulness seancerne.

Du vil opleve større mental ro og klarhed
Du vil få opleve et rolige og mere balanceret nervesystem (mindre fight or flight) 
Du vil få en bedre fornemmelse af egne grænser
Du vil få en større hvileevne
Du vil opleve en større robusthed
Du vil opleve et lavere stress- & angstniveau
Du vil opleve en bedre søvn

Træningen har sine rødder i den kraniosakrale rytme udviklet af hjer­ne­rystel­ses­eks­pert og fysioterapeut Henny Klindt og kombineres med nænsomme pi­la­tesin­spi­re­re­de øvelser. 
Instruktøren Sandra har 9 års erfaring i at genoptræne folk med forskellige fysiske og somatiske skader, og har personlig erfaring med bl.a. udbrændthed, langvarig hjernerystelse og piskesmæld og du er derfor i trygge hænder, når Sandra guider dig gennem en nænsom og rolig time. 

Ifør dig behageligt tøj, som du kan holde varmen i under mindfulness seancerne.

Kursusdetaljer

Aftenskolernes Hus, Birkedommervej 43, 2400 København NV
Torsdag, 14:00 - 16:00
27,5 lektioner, 11 mødegange
Torsdag 8. august, 2024
Hold nr.: 4824204052

1.140 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Sandra Athina Vlachakis Larsen

1.140 kr./person

Tilmeld kursus