Fyraftens Pilates med Yogastræk m/k

Fyraf­ten­spi­la­tes med yogastræk

Trænger du efter en lang arbejdsdag til at geare ned og få kroppen arbejdet igennem fra inderst til yderst,kan dette hold være et godt valg. Med bevæge- og lette puls-øvelser opvarmes kroppen og nærværet aktiveres. Fødder, holdning og balance stimuleres. Mu­skel­kor­set­tet styrkes i samspil med kroppens øvrige muskulatur. Der vil være fokus på bækken, lænd og mave, samt øvre ryg, skulder og nakkeregion. Åndedrættet inddrages og der vil være tid til fordybelse i de liggende øvelser. Udvalgte yogaøvelser og fysioflow indgår i smidiggørelse af led, muskler og bindevæv. Små redskaber inddrages efter behov og der vil være vekslende temaer gennem sæsonen. Timen afrundes med guidet afspænding til behagelig musik. Med min viden og kompetence fra fysioterapi og med mange års erfaring som fysiopilates-, fysioflow- og yoga instruktør tilpasser og justerer jeg øvelserne, så du oplever effekt af træningen.

(Medbring selv måtte, tæppe/pude og vand.)

Underviser Ketty Jessen

Kursusdetaljer

Skovbakkeskolen, Tværgade 12, 8300 Odder
Tirsdag, 17:05 - 18:35
26 lektioner, 13 mødegange
Tirsdag 3. september, 2024
Hold nr.: 6324204504

1.170 kr./person

6 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Ketty Jessen

Jeg tilbyder en bred vifte af viden, indsigt og erfaring med kropslig og mental træning.

Med mange års erfaring som praktiserende fysioterapeut, har jeg en omfattende viden og indsigt i genoptræning og i hensyntagende træning. Jeg har specialiserede kompetencer inden for skulder-nakke-ryg, knæ og hofter problemer. Med mit trænede blik for justering af øvelserne, får du god effekt af træningen.

Med min nysgerrighed efter nye måder at træne og hele os selv på, har jeg videre uddannelse, der rummer den kropslige og mentale træning.

· Med fysiopilates er der fokus på det dybe korset

· Fysioflow smidiggør muskel-fasciesystemet (bindevævet)

· I MediYoga bliver fysiske øvelser og stillinger kombineret med åndedræts- og kon­cen­tra­tions­tek­nik­ker. Korte, enkle yogaprogrammer kombineres med dybtvirkende meditationer som alle kan lave. Dette skaber en given effekt på krop og sind. Forskning viser at MediYoga virker og har positiv effekt på rygproblemer, migræne og søvnproblemer, stress og udbrændthed, hjerte og lungeproblemer m.m.

Alle MediYoga-instruktører har en medicinsk kompetence.

Træning i Naturen:

· Gå med i skoven og træn ved hjælp af naturens elementer

· Mindfulness, gå i et med naturen og lad den genoplade din energi.

Bassintræning:

· skånsomt for kroppens led og vældig virksom på hele systemet.

Jeg glæder mig til at gøre en forskel for dig og din træning eller støtte din rejse ind til dig selv med øget ro og balance.

Ved uddybende spørgsmål kontakt: Ketty Jessen 22513784

1.170 kr./person

Tilmeld kursus