Familie Dans 3-6 år

Undervisningen foregår på let forståeligt engelsk.

Glæd dig til bevægelse og dans sammen med dit barn.
 
Familiedans er en legende og sjov dansetime, hvor børn og voksne danser sammen.
Dans er med til at forstærke båndet til dit barn, vi skal udforsker vores fantasi gennem musik, bevægelse og dans!
 
Vi har fokus på rytme, forskellige bevægelses former og udtryk. Forældre og børn forbinder med hinanden gennem kroppens sprog, som er baseret på nutidens danseteknikker, Contact Improvisation og kreative bevægelse ved brug af rekvisitter og billedsprog.
 
Holdet er for forældre (eller bedstemor/far) med børn mellem 3 til 6 år. Alle kan være med også selvom I ikke har danset før. Al­der­san­gi­vel­sen er blot vejledende. Såvel lidt ældre som yngre børn er velkomne. Undervisningen foregår på let forståeligt engelsk men underviseren taler også lidt dansk. Prisen dækker en voksen og et barn.

Biographi:
Caterini Dinopoulou er danslærer, pi­la­tesin­struk­tør, koreograf, perfomer og ny mediekunstner. Hun har fremvist sine produktioner og foredrag på over 30 forskellige internationale festivaller og konferancer. Siden 2005 har hun undervist i moderne dans og Pilates for alle aldre på skoler og private institutioner i Danmark, England og Grækenland. Hun har 2 børn og har været specialiseret i prænatal og postnatal
træning siden 2011. Indtil for nylig har hun også instrueret KINETICS Dance & Visual Art Center (Kreta). Hun studerede Dans og Visuel Kunst på Brighton Unversitetet. Hun blev tildelt et stipendium fra Onassis Foundation, og har gennemført en MA I Performance og Koreografi på Chichester Universitet. Hun er også certificeret BASI pi­la­tesin­struk­tør.


Kursusdetaljer

Tårnby Skole, Sneserevej 10, 2770 Kastrup
Lørdag, 11:15 - 12:15
10 lektioner, 8 mødegange
Lørdag 13. januar, 2024
Holdnr.: 8724104184
AOF Amager

550 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Caterini Dinopoulou

550 kr./person

Tilmeld kursus