Kursus afsluttet

Yin yoga - yinmind, afstressende

Yin yoga er en fordybende praksis med rolige bevægelser og stillinger, som arbejder dybt ind i dit bindevæv i kroppen.

På dette forløb arbejder vi med en mindful tilgang med opmærksomhed på lige nu og have tillid til at alt er, som det skal være.

Generelt er Yin Yoga - Yinmind designet til at opnå mere ro, større smidighed og en dybere vejrtrækning.

I Yin Yoga - Yinmind har vi fokus på bindevævet, me­ri­di­an­ba­ner­ne, og jeg giver god tid i hver stilling, så din krop får mulighed for at give mere efter og du oplever mere ro i din tan­ke­virk­som­hed.

Forløbet er særligt velegnet for dig, som har tankemylder, oplever indre stress eller uro. Det er for dig, som fornemmer stivhed i kroppen, er nået til den modne tid i dit liv, længes efter ro i dit sind og ønsker mere smidighed og frihed i din krop.

Kursusdetaljer

Instituttet, Hovedgaden 26 (v/Bog & Ide), 2970 Hørsholm
Torsdag, 08:15 - 09:30
21 lektioner, 14 mødegange
Torsdag 15. februar, 2024
Hold nr.: 412134

2 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Bettina Østerby

Bettina er uddannet Psykomotorisk Terapeut, Kro­p­s­o­ri­en­te­ret Psykoterapeut, Mentor i meditation og Yinmind instruktør.

Hun har stor un­der­vis­ning­ser­fa­ring indenfor hold- og individuel undervisning. Bettina lægger vægt på opmærksomhed, mindfulness og bevidsthed i sin undervisning. Hun brænder for at videreformidle den kropslige og mentale styrke og balance, som bevægelse, afspænding og yoga kan give kvinder.

Igennem sit arbejde som terapeut og underviser, arbejder Bettina for at give kvinder indsigt i egne ressourcer og muligheder. Bettina tror på, at du får mest ud af dit liv, når du lever nærværende og til stede - det vil hun gerne støtte dig i.

bet­ti­na­o­ester­by.dk

Salget er lukket

Kursus afsluttet