Kursus afsluttet

Yin Yoga, Fascia (Bindevæv) og vælvære

”Yin Yoga, Fascia (Bindevæv)og velvære”

 

En perfekt balance til fleksibilitet og smidighed

 

En stor del af din krop består af bindevæv, fascia. Bindevævet er et sammenhængende og fintmasket væv, som er med til at holde sammen på hele din krop.

 

På dette forløb arbejder vi kroppen igennem på forskellige måder, så dit bindevæv bliver stimuleret og holdes smidigt, og du kan undgå inflammation, reducere smer­te­for­nem­mel­se og ømhed i din krop.

 

Undervisningen er en kombination af opvarmning, Fysio Flow, MFR Myofascial Release, mi­kro­be­væ­gel­ser og Yin Yoga.

 

Din gevinst:

En bedre kropsholdning, større be­væ­gel­ses­fri­hed, forbedring af blodcir­ku­la­tio­nen, mindre ømhed i kroppen, færre fiberskader og større velvære.

 

Bemærk: Betalingen kan deles op i f.eks. 3 rater. Henvendelse til kontoret.

 

Kursusdetaljer

Instituttet, Hovedgaden 26 (v/Bog & Ide), 2970 Hørsholm
Mandag, 16:00 - 17:10
33 lektioner, 22 mødegange
Mandag 19. august, 2024
Hold nr.: 4124201500

8 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Bettina Østerby

Bettina er uddannet Psykomotorisk Terapeut, Kro­p­s­o­ri­en­te­ret Psykoterapeut, Mentor i meditation og Yinmind instruktør.

Hun har stor un­der­vis­ning­ser­fa­ring indenfor hold- og individuel undervisning. Bettina lægger vægt på opmærksomhed, mindfulness og bevidsthed i sin undervisning. Hun brænder for at videreformidle den kropslige og mentale styrke og balance, som bevægelse, afspænding og yoga kan give kvinder.

Igennem sit arbejde som terapeut og underviser, arbejder Bettina for at give kvinder indsigt i egne ressourcer og muligheder. Bettina tror på, at du får mest ud af dit liv, når du lever nærværende og til stede - det vil hun gerne støtte dig i.

bet­ti­na­o­ester­by.dk

Salget er lukket

Kursus afsluttet