Vandring i Hareskoven og Bagsværd Sø

Start weekenden med en ef­ter­mid­dags­van­dring
Du behøver ikke have erfaring med at bevæge dig i naturen, du skal blot møde op med åbent sind og være klar til at give naturen plads i al slags vejr. Sammen med naturformidler Bende Busgaard og i fællesskab med andre deltagere, går vi op mod 4 km i et let kuperet terræn, for at opleve glæden og roen ved at være i og med naturen.

Bende medbringer te, som vi nyder sammen, mens vi tager en lille snak om det, der falder naturligt. Vi bevæger os i 2 timer og starter og slutter altid samme sted.
Du skal medbringe en kop til te, en måtte og/eller et tæppe til at ligge/sidde på og en flaske vand. Det hele må meget gerne kunne bæres i en rygsæk, så du har hænderne fri. Det er vigtigt at tøj og sko passer til vejret på dagen.

Formålet med turen er at inspirere til nye måder at opholde sig i naturen på, og samtidig gå fra dagens naturvandring med en god fornemmelse i krop og hoved.
Sted: Hareskoven og Bagsværd sø, mødested Skovbrynet st.
OBS: Der er flere ture i august, som du med fordel kan deltage i, da hver tur er med forskelligt fokus.

Underviser: Bende Busgaard er uddannet natur- og kul­tur­for­mid­ler fra Skovskolen i Nødebo og læser nu en Master på Københavns Universitet i “Naturen som ressource til sundhedsfremme”.
Bende arbejder med at fremme mental, fysisk og social sundhed via ophold i naturen. Forskningen viser, at hvis vi bruger vores sanser, når vi går og opholder os i naturen, skabes ægte nærvær og forbundethed, hvilket for mange opleves som ro i både krop og hoved.

Bende kan kontaktes på 26842804 eller på mail bendebusgaard@gmail.com

 

 

 

Kursusdetaljer

Skovbrynet Station, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd
Fredag, 16:00 - 17:55
2,5 lektioner, 1 mødegang
Fredag 30. august, 2024
Hold nr.: 24276571

160 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Bende Busgaard

Bende Busgaard er uddannet natur- og kul­tur­for­mid­ler fra Skovskolen i Nødebo og læser nu en Master på Københavns Universitet i “Naturen som ressource til sundhedsfremme”. 

Bende arbejder med at fremme mental, fysisk og social sundhed via ophold i naturen.
Forskningen viser, at hvis vi bruger vores sanser når vi går og opholder os i naturen, skabes ægte nærvær og forbundethed, hvilket for mange føles som ro i både krop og hoved.
Formålet med dette kursus, er at inspirere til nye måder at opholde sig i naturen på, og samtidig gå fra dagens naturvandring med en god fornemmelse i krop og hoved.

160 kr./person

Tilmeld kursus