Venteliste

Træning for ryg, nakke og skuldre

Holdet er et hensyntagende hold og henvender sig til dig, der oplever til­ba­ge­ven­den­de, måske diffuse, smerter i ryg, nakke og skulder.

Det er blevet en folkesygdom, at leve med problemer i disse områder, og årsagen skal ofte findes i en stillesiddende hverdag. Mennesket er bygget til bevægelse og hvis den fravælges, måske for at undgå smerter, vil smerterne forstærkes og kroppens bevægeapparat vil blive yderligere belastet.

På dette hold vil undervisningen tage udgangspunkt i hverdagens kendte bevægelser. Du vil i dit eget tempo lære at stå, sidde og bevæge dig stærkt og stabilt under hverdagens daglige gøremål. Jeg vægter som underviser, at arbejdet med øvelserne foregår i en lattermild og nysgerrig stemning, der styrker lysten til træningen.

Øvelserne vil falde i blide be­væ­gel­ses­for­løb, der både styrker, bevæger, strækker og afspænder hele din krop. Forløbene tager afsæt i din formåen, dit ind­læ­rings­tem­po og din bevægeglæde.
Du vil under øvelserne komme til at arbejde både alene og sammen i rummet, på stol og på madras. Redskaber som bolde, elastikker, balancepuder m.m. vil blive brugt for at skabe en varieret undervisning. Hver gang vil slutte af med en afspænding der giver ro til din krop og nervesystem.


Kursusdetaljer

Tårnby Skole, Sneserevej 10, 2770 Kastrup
Fredag, 14:25 - 15:10
10 lektioner, 10 mødegange
Fredag 6. september, 2024
Hold nr.: 8724204212

500 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Sanne Dam Nielsen

Jeg har været ansat hos AOF-Amager siden 1999. Her arbejder jeg bredt og alsidigt - på almindelige og hensynstagende hold - med den menneskelige krop i bevægelse. Arbejdet med kroppen foregår indenfor rammerne af Den Psykomotoriske Te­ra­pe­utud­dan­nel­se.

Efter at have læst Etnografi ved Århus Universitet et par år, uddannede jeg mig til Psykomotorisk Terapeut i 1992. Siden har jeg videreudviklet min faglige kompetence indenfor mu­sik­for­stå­el­se og bevægelse, bevægelse og kroniske smerter, kroppen og stemmen og den kropslige udfoldelse i vand, samt vok­se­nun­der­vis­nin­gens pædagogik (Kbh.'s åbne universitet 1995).

Jeg holder løbende mine kompetencer ved lige indenfor: Be­væ­gel­ses­kva­li­te­ten i den kropslige udfoldelse - herunder kroppens udfoldelse i vand. Hverdagens be­væ­gel­ses­mu­lig­he­der, med udgangspunkt i det enkelte individ. Bevægelse i naturen (herunder stavgang). Temaområder indenfor hensynstagende undervisning(Kol, fibromyalgi, knogleskørhed m.m.), Sygdom/sundhed. Kroppens indre balance, ernæring og vitaminer/mineraler.

500 kr./person

Tilmeld venteliste