Venteliste

Smerteregulering gennem Fysioflow - hensyntagende

Fysioflow er især for dig der lever med stivhed i kroppen, har smerter og ømhed i muskler og led, har brug for stres­s­re­duk­tion og ønsker at øge kroppens bevægelighed og smidighed.
Ved fysioflow træning arbejdes der med kroppens bindevæv – de såkaldte fascier. Der arbejdes i lange stræk og små løsnende bevægelser. Bindevævet ligger i og omkring kroppens dele, som en fugtig og bevægeligelig ”våddragt”. Ofte kan vores smer­te­o­p­le­vel­ser i kroppen komme fra dette bindevæv, der måske gennem kropslig inaktivitet er blevet stift og tørt. De forskellige lag glider nu smerteligt mod hinanden. At give ny fugt til bindevævet gennem blid og målrettet bevægelse kan derfor virke smerte­lin­dren­de og beroligende.
Du vil hver mødegang blive varmet op gennem små bløde bevægelser og sving. Herefter arbejdes der med bouncende bevægelser, i aktive, bløde, dynamiske stræk og mo­bi­li­tetsø­vel­ser for hele kroppen. Vi arbejder over så mange led på en gang som muligt – i så mange retninger som muligt.
Til sidst vil der være en kort afspænding, der giver ro til din krop og nervesystem.
Træningen tager udgangspunkt i din formåen og dit tempo, og der lægges vægt på, at øvelserne foregår i en lattermild og nysgerrig stemning der fremmer lysten til træningen.

Kursusdetaljer

Tårnby Skole, Sneserevej 10, 2770 Kastrup
Fredag, 13:30 - 14:15
12 lektioner, 12 mødegange
Fredag 6. september, 2024
Hold nr.: 8724204380

840 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Sanne Dam Nielsen

Jeg har været ansat hos AOF-Amager siden 1999. Her arbejder jeg bredt og alsidigt - på almindelige og hensynstagende hold - med den menneskelige krop i bevægelse. Arbejdet med kroppen foregår indenfor rammerne af Den Psykomotoriske Te­ra­pe­utud­dan­nel­se.

Efter at have læst Etnografi ved Århus Universitet et par år, uddannede jeg mig til Psykomotorisk Terapeut i 1992. Siden har jeg videreudviklet min faglige kompetence indenfor mu­sik­for­stå­el­se og bevægelse, bevægelse og kroniske smerter, kroppen og stemmen og den kropslige udfoldelse i vand, samt vok­se­nun­der­vis­nin­gens pædagogik (Kbh.'s åbne universitet 1995).

Jeg holder løbende mine kompetencer ved lige indenfor: Be­væ­gel­ses­kva­li­te­ten i den kropslige udfoldelse - herunder kroppens udfoldelse i vand. Hverdagens be­væ­gel­ses­mu­lig­he­der, med udgangspunkt i det enkelte individ. Bevægelse i naturen (herunder stavgang). Temaområder indenfor hensynstagende undervisning(Kol, fibromyalgi, knogleskørhed m.m.), Sygdom/sundhed. Kroppens indre balance, ernæring og vitaminer/mineraler.

840 kr./person

Tilmeld venteliste