Venteliste

Motion/træning m/k

Ældre og voksne har godt af at holde sig aktive to gange om ugen. Her skal trænes kondition og styrkeøvelser, og balancen skal også trænes. Det er også vigtigt at løbe for at styrke knoglerne. Det behøver ikke at være lange løbeture, små løbeture gør også en forskel.
Til træningen bruger vi både din egen kropsvægt og små håndvægte til de forskellige øvelser. Det er aldrig for sent at gå i gang med at træne, og i starten skal der endda ikke ret meget til, for at træning virker. Træning behøver ikke være kedeligt. Vi kan både grine og træne samtidig. Kom og vær med.

Kursusdetaljer

Foreningshuset, Højnæsvej 63, 2610 Rødovre
Onsdag, 09:00 - 10:30
30 lektioner, 15 mødegange
Onsdag 4. september, 2024
Hold nr.: 7224204713

1.735 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Shaima Barzinci

Shaima Barzinci er en ung kvinde på 36 år. Shaima er uddannet frisør og har arbejdet som frisør i 14 år, så hun er vant til at arbejde med mennesker, både med voksne og små børn. Til dagligt bruger Shaima meget tid på at træne forskellige former for træning og løb. Hun har også trænet aerobic og danset, og for et år siden startede hun på at træne crossfit. Hun er typen, der går op i at have en stærk og en sund krop, både mentalt og fysisk. For hende er det at have sunde vaner meget vigtigt, at træne er ikke altid nok, det er også vigtigt at spise rigtigt ved siden af sin træning.  

1.735 kr./person

Tilmeld venteliste