Motion for kvinder

Motion for kvinder

 

Et motions hold hvor alle kan være med, og hvor hele kroppen bliver styrket og trænet. Vi kommer hele vejen rundt  i kroppen såvel som i salen, med forskellige små sjove serier (uden hop og løb), og hvor musikken er med til at giver humøret et løft. Vi slutter af med mindfulness og afspænding, så vi skaber plads til ro i krop og sind.

 

Jeg har mange års erfaring i at undervise, og har et ønske om at det skal være rart, sjovt og styrkende at deltage på mine undervisnings hold.

 

Som uddannet af­spæn­dings­pæ­da­gog årgang 2001, har jeg fokus på kro­ps­be­vidst­hed og stor kendskab til hvordan man mest hen­sigst­mæs­sigt træner og bruger sin krop, så vi undgår skader.

 

Af nysgerrighed og for at følge med i nye og gamle trends indenfor bevægelse, har jeg løbende taget forskellige bevægelses kurser. Så som "de fem tibetanere", MBSR mindfulness instruktør, Pilates underviser, børne og familie yoga kurser, meditations og yoga nidra kurser og er igang med at uddanne mig til Yin mind yoga instruktør.

Kursusdetaljer

Lillerødhallerne, Banevang 7, 3450 Allerød
Torsdag, 09:00 - 09:55
34 lektioner, 34 mødegange
Torsdag 24. august, 2023
Hold nr.: 322145

1.695 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Gry Paltorp

Jeg er uddannet afspændings pædagog, og mindfulness instruktør. Har undervist i 18 år. Jeg har taget yoga kurser, og har nu sammensat et undervisnings program, der blander alt det gode fra yoga, afspænding og mindfullness.

Jeg holder meget af at undervise, og I vil opleve en afslappet atmosfære, hvor der er plads til smil på læben. Jeg underviser så alle kan følge med og ligger vægt på at "de svære" øvelser, bliver lettere efterhånden. Hvert individ lærer på deres måde.

1.695 kr./person

Tilmeld kursus