MediYoga - Grundlæggende

MediYoga er en selvstændig ”gren” indenfor Yoga.

Hensyntagende spe­ci­a­lun­der­vis­ning

Det er en evidensbaseret terapeutisk yogaform, der har dokumenteret effekt, og en yogaform som er langsom, blid og mindre fysisk krævende.

MediYoga består af ån­de­drætsø­vel­ser, fysiske øvelser, afslapning, fokus og meditation og er en blid og dybtvirkende yogaform, udviklet i Sverige i et samarbejde mellem forskere og sund­heds­væ­se­net.

Øvelserne kan udføres siddende på gulvet, på en stol eller liggende.
MediYoga er for alle – unge som ældre og også for personer med forskellige udfordringer som fx rygsmerter, stress, ån­de­dræts­be­svær eller uro i krop eller sind.
Kan tilpasses den enkelte.

Det dybe åndedræt og de skånsomme øvelser får spændinger til at løsnes og giver et roligt nervesystem. Åndedræt, blodtryk, søvn, hjer­te­kar­syg­dom­me, for­dø­jel­ses­pro­ble­mer, stress- og humør vil forbedres. Medbring: Yogamåtte og tæppe.


Kursusdetaljer

Lufthavnsparken, Kastrupvej 326, 2770 Kastrup
Onsdag, 12:30 - 14:00
24 lektioner, 12 mødegange
Onsdag 4. september, 2024
Hold nr.: 8724204204

1.200 kr./person

4 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Lene Pia Rehardt

Lene Pia Rehardt, Kinesiolog og yoga instruktør

Mit navn er Lene Pia Rehardt, jeg har en bred vifte af uddannelser indenfor yoga, herunder MediYoga, Yin yoga og Multistyle yoga.

Ud over yo­gaud­dan­nel­sen, er jeg uddannet kinesiolog og registreret alternativ behandler. Jeg har en baggrund som pædagog samt foredrags- og kursusholder. Jeg underviser i Yin og Medicinsk Yoga og arbejder som Kinesiolog.

1.200 kr./person

Tilmeld kursus