Fredfyldt fredag - wellness for din sjæl

Kom med til en fredfyldt fredag aften, hvor det handler om bare at være. En aften, med velvære, fordybelse og behageligt lys hvor du kan slippe ugen, slippe spændinger og nære dig selv og lade op til weekenden.
 
Vi starter i en cirkel med velkomst og introduktion. En te-ceremoni bringer os dybere ind i aftenen, hvor vi sætter rammen og intensionen med at være her. Vi forbinder os med kroppen & åndedrættet.
 
Der vil være en be­væ­gel­ses­me­di­ta­tion, intuitiv dans, fri bevægelse, hvor du også kan bringe din intention ind.
 
Herefter kommer vi stille og roligt ned at ligge og fortsætter med en meditativ lydrejse også kaldet et lydbad, hvor du liggende på et underlag, kan slappe dybt af, rejse indad og lade dig “bade” i toner og lyde, bl.a. fra gong, syngeskåle, havtromme og vindklokker.
 
Til slut kommer du stille og roligt tilbage og op til siddende, hvor vi afrunder aftenen.
 
Aftenen er i stearinlysets skær og med skøn musik.
 
Tag behageligt tøj på som du kan bevæge dig i, og din yndlingskop til teen, måske også et tæppe/pude, til den sidste del med lydbadet, som er liggende. Der er underlag/måtter i salen som du kan låne.
 


Kursusdetaljer

AOF i Nærum, Nærum Vænge 2, kld., 2850 Nærum
Fredag, 19:00 - 21:30
3 lektioner, 1 mødegang
Fredag 1. november, 2024
Hold nr.: 7124204036

250 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Rikke Rønne Hesselholt

Rikke har altid interesseret sig for sundhedsfremme og hvordan vi kan øge velvære og blive mere bevidste. Hun er bl.a. uddannet yogalærer i 2016, med fokus på hatha yoga og yoga-terapi, samt har en lang række af vi­de­reud­dan­nel­se. Hun har en bred un­der­vis­ning­ser­fa­ring og har desuden fra tidligere uddannet sig i fol­kes­und­heds­vi­den­skab.


250 kr./person

Tilmeld kursus