FASCIAL FLOW - en metode med bindevævet i fokus

Dette 8 ugers forløb giver mulighed for at undersøge på egen krop, de mange fordele der er ved et sundt og smidigt bindevæv.

Bindevævet er vores krops største sanseorgan og videnskaben har først for nyligt påvist, at der er et tæt og be­tyd­nings­fuldt samarbejde mellem bindevævet og nervesystemet.

Fascial Flow er en metode, der bl.a. består af en række rolige og dybdegående øvelser, der nærer, styrker og bidrager til et mere balanceret nervesystem.

Fascial Flow danner grobund for :

* smertelindring
* forebyggelse og personlig indsigt
* mindre stress og mere velvære p.g.a.et mere balanceret nervesystem
* større fysisk udholdenhed og smidighed
* mere vitalitet og glæde

Øvelserne i Fascial Flow foregår stående, siddende, i bevægelse og liggende,
indimellem med musik.

Medbring :
* Tøj der ikke strammer + evt en ekstra trøje
* Lune sokker + et tæppe
* Papir og blyant til noter.
* Drikkevand


Jeg er uddannet Psykomotorisk Terapeut i 1988. Jeg har undervist i mange år i Aof på nær en periode omkring 00'erne, hvor jeg efteruddannede mig som Life-coach, mentor i meditation og kro­ps­be­vidst­hed.
I 2024 blev jeg certificeret som Fascial Flow° guide, en metode med focus på et balanceret nervesystem og et sundt bindevæv.

Kursusdetaljer

Lufthavnsparken, Kastrupvej 326, 2770 Kastrup
Tirsdag, 15:15 - 16:45
16 lektioner, 8 mødegange
Tirsdag 24. september, 2024
Hold nr.: 8724204228

960 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Inge Mørup

Jeg er uddannet som af­spæn­dings­pæ­da­gog i 1988 fra "Ingrid Prahms Seminarium for Af­spæn­dings­pæ­da­go­ger". Fra 1988-1998 arbejdede jeg som af­spæn­dings­pæ­da­gog hos AOF Amager. Fra 1998 -2000 arbejdede jeg som af­spæn­dings­pæ­da­gog på "Garvergården" - et krisecenter under Københavns kommune. I øjeblikket arbejder jeg i Tårnby kommunes "ledsa­ger­ord­ning for handicappede". Jeg underviser i vandgymnastik, let motion med afspænding og meget andet.

960 kr./person

Tilmeld kursus