Få pladser

Body puls & power KH

Vi er holdet der forsøger at komme rundt omkring hele kroppen. Vi arbejder med funktionel træning, der hjælper vores krop til at fungere i dagligdagen. Ved hjælp af elastikker, håndvægte, redondobolde, måtter og vores egen krop laver vi øvelser, der styrker kroppens muskler, vores balance og dermed ” den gode holdning”. Vi arbejder også med konditionen, så der bliver løbet/hoppet men ikke mere end at alle kan deltage på deres niveau. Vi skal bevæge os til god musik, så vi på trods af sved på panden kan skilles med godt humør og øget velvære. Vi slutter af med udstrækning/afspænding. Vi træner tirsdag og torsdag - hvis du kun er med en af dagene er det ca. halvpris.

Alle er velkomne uanset alder/fysisk formåen. Der er plads til alle!
Holdet kører både tirsdag og torsdag. Send mail hvis du kun ønsker at være med på en af dagene, så kan vi sætte dig på til en anden pris. Mail: anth@aof.dk.

Kursusdetaljer

AOF Huset, Odinsgade 4, 8900 Randers C
Tirsdag, 15:30 - 17:00
28 lektioner, 14 mødegange
Tirsdag 3. september, 2024
Hold nr.: 6624204004

1.769 kr./person

1 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Helle Pedersen

Helle har taget DGI’s instruktør uddannelse og deltaget i diverse kurser indenfor styrketræning og med forskellige håndredskaber, balance, afspænding mm. Hun har 30 års erfaring indenfor undervisning i motion.

1.769 kr./person

Tilmeld kursus