Bevægelse og afspænding - for personer med erhvervet hjerneskade

Tilrettede stillinger og øvelser, som styrker og bevæger krop og led og træner balance og koordination. Vi har fokus på vejrtrækningen og afslutter med liggende afspænding.

For personer med erhvervet hjerneskade.

Kursusdetaljer

Hjerneskadecentret, Rismarksvej 80, fløj 0, 5200 Odense V
Mandag, 13:00 - 14:40
28 lektioner, 14 mødegange
Mandag 2. september, 2024
Hold nr.: 6424204878

1.025 kr./person

6 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Hanne Jørgensen

Yoga har haft stor betydning for mig og mit fysiske og mentale velbefindende fra min spæde start på yogamåtten for ca. 13 år siden. Det er en stor fornøjelse og berigelse af kunne inspirere og dele min glæde ved yoga med deltagerne på mine hold. Jeg tog min grun­dud­dan­nel­ser i Kerala, Indien ved Hamsa Yoga i januar 2016.

Yoga er min ho­ved­be­skæf­ti­gel­se, men jeg har de senere år kastet mig over andre former for bevægelse, da det er sundt at bevæge kroppen på forskellige måder. Jeg tilbyder derfor bl.a. også styrketræning for seniorer, som er en sjov og helt anden form for træning end yoga. I min "rygsæk" har jeg bl.a. erfaring med at bo og arbejde i USA og Grønland, en læ­rer­ud­dan­nel­se fra Odense Seminarium, un­der­vis­ning­ser­fa­ring fra Giersings Realskole i Odense og fem spændende og udfordrende år som Training and Development Manager i LEGO Fonden, hvor jeg afholdt kurser i legende læring for pædagogisk fagpersonale rundt om i verden. Jeg er meget glad for at undervise børn som voksne og gør mit bedste for at møde dem, der hvor de er.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mobil 29626624 eller
mail: Hjorgensen@rocketmail.com

1.025 kr./person

Tilmeld kursus