Bevægelse og afspænding

Bliv glad, bevæget, styrket, udspændt og afspændt!

 

Vi arbejder forbyggende og fokuserer på opmærksomhed i bevægelsen. Undervisningen giver dig en styrket kropsholdning, øget kro­ps­be­vidst­hed og bedre balance. En fin blanding af dynamiske og rolige bevægelser, lettere styrke- og ko­or­di­ne­rings­ø­vel­ser.

Hver gang afsluttes med en kro­p­s­af­spæn­ding.

Din gevinst er, et gladere hjerte, en friskere hjerne, øget kro­ps­be­vidst­hed, stærkere muskulatur, et bedre kredsløb, og en højere kon­cen­tra­tions­ev­ne.

Kursusdetaljer

AOF i Nærum, Nærum Vænge 2, kld., 2850 Nærum
Fredag, 08:45 - 10:15
42 lektioner, 21 mødegange
Fredag 25. august, 2023
Holdnr.: 322117
Nordsjælland

3.435 kr./person

5 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Bettina Østerby

<p>Bettina er uddannet Psykomotorisk Terapeut, Kropsorienteret Psykoterapeut, Mentor i meditation og Yinmind instruktør.</p> <p>Hun har stor undervisningserfaring indenfor hold- og individuel undervisning. Bettina lægger vægt på opmærksomhed, mindfulness og bevidsthed i sin undervisning. Hun brænder for at videreformidle den kropslige og mentale styrke og balance, som bevægelse, afspænding og yoga kan give kvinder.</p> <p>Igennem sit arbejde som terapeut og underviser, arbejder Bettina for at give kvinder indsigt i egne ressourcer og muligheder. Bettina tror på, at du får mest ud af dit liv, når du lever nærværende og til stede - det vil hun gerne støtte dig i.</p> <p><a href="https://bettinaoesterby.dk">bettinaoesterby.dk</a></p>

3.435 kr./person

Tilmeld kursus