Kursus afsluttet

Bevægelse og afspænding

Bliv glad, bevæget, styrket, udspændt og afspændt!

 

Vi arbejder forbyggende og fokuserer på opmærksomhed i bevægelsen. Undervisningen giver dig en styrket kropsholdning, øget kro­ps­be­vidst­hed og bedre balance. En fin blanding af dynamiske og rolige bevægelser, lettere styrke- og ko­or­di­ne­rings­ø­vel­ser.

Hver gang afsluttes med en kro­p­s­af­spæn­ding.

Din gevinst er, et gladere hjerte, en friskere hjerne, øget kro­ps­be­vidst­hed, stærkere muskulatur, et bedre kredsløb, og en højere kon­cen­tra­tions­ev­ne.

Kursusdetaljer

Instituttet, Hovedgaden 26 (v/Bog & Ide), 2970 Hørsholm
Mandag, 09:00 - 10:15
30 lektioner, 20 mødegange
Mandag 19. august, 2024
Hold nr.: 4124201650

0 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Bettina Østerby

Bettina er uddannet Psykomotorisk Terapeut, Kro­p­s­o­ri­en­te­ret Psykoterapeut, Mentor i meditation og Yinmind instruktør.

Hun har stor un­der­vis­ning­ser­fa­ring indenfor hold- og individuel undervisning. Bettina lægger vægt på opmærksomhed, mindfulness og bevidsthed i sin undervisning. Hun brænder for at videreformidle den kropslige og mentale styrke og balance, som bevægelse, afspænding og yoga kan give kvinder.

Igennem sit arbejde som terapeut og underviser, arbejder Bettina for at give kvinder indsigt i egne ressourcer og muligheder. Bettina tror på, at du får mest ud af dit liv, når du lever nærværende og til stede - det vil hun gerne støtte dig i.

bet­ti­na­o­ester­by.dk

Salget er lukket

Kursus afsluttet