Få pladser

Bækken, lænd og bækkenbund - hensyntagende

Du lærer at afhjælpe gener og forebygge ubalancer i bækken, lænd og bækkenbund. Kroppen bliver arbejdet igennem med funktionelle øvelser, der er rolige og skånsomme. Vi træner muskulaturen, arbejder med kropsholdning og åndedræt og lærer at mærke forskel på hjælpemuskler og selve bækkenbundens muskler. Gener som ondt i lænden, smerter i underlivet eller inkontinens kan skyldes for spændt og/eller for svag muskulatur. Der indgår afspænding i undervisningen. Specialhold for kvinder.

Der ydes særligt tilskud til små hold med hensyntagende spe­ci­a­lun­der­vis­ning. Undervisningen/træningen er for deltagere, som pga. en lidelse eller et handicap har behov for individuelt tilrettelagt forløb. Deltagerne underskriver en tro-og loveerklæring ved første mødegang.

Jeg er uddannet Psykomotorisk Terapeut i 1988. Jeg har undervist i mange år i Aof på nær en periode omkring 00'erne, hvor jeg efteruddannede mig som Life-coach, mentor i meditation og kro­ps­be­vidst­hed.
I 2024 blev jeg certificeret som Fascial Flow° guide, en metode med focus på et balanceret nervesystem og et sundt bindevæv.Kursusdetaljer

Lufthavnsparken, Kastrupvej 326, 2770 Kastrup
Onsdag, 15:15 - 16:45
22 lektioner, 11 mødegange
Onsdag 25. september, 2024
Hold nr.: 8724204219

1.100 kr./person

1 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Inge Mørup

Jeg er uddannet som af­spæn­dings­pæ­da­gog i 1988 fra "Ingrid Prahms Seminarium for Af­spæn­dings­pæ­da­go­ger". Fra 1988-1998 arbejdede jeg som af­spæn­dings­pæ­da­gog hos AOF Amager. Fra 1998 -2000 arbejdede jeg som af­spæn­dings­pæ­da­gog på "Garvergården" - et krisecenter under Københavns kommune. I øjeblikket arbejder jeg i Tårnby kommunes "ledsa­ger­ord­ning for handicappede". Jeg underviser i vandgymnastik, let motion med afspænding og meget andet.

1.100 kr./person

Tilmeld kursus