Aftenvandring ved Lyngby Sø

Du behøver ikke have erfaring med at bevæge dig i naturen, du skal blot møde op med et åbent sind og være klar til at give naturen plads i al slags vejr. Sammen med naturformidler Bende Busgaard og i fællesskab med andre deltagere, går vi op mod 3 km i et let kuperet terræn, for at opleve glæden og roen ved at være i og med naturen i de stille og rolige sen­som­mer­af­te­ner.

Bende medbringer te, som vi nyder sammen, mens aftenens tur afrundes med en lille snak om det, der falder naturligt. Vi er af sted i ca. 1,5 timer og starter og slutter altid samme sted.

Du skal medbringe en kop til te, en måtte og/eller et tæppe til at ligge/sidde på og en flaske vand. Det hele må meget gerne kunne bæres i en rygsæk, så du har hænderne fri. Det er vigtigt at tøj og sko passer til vejret på dagen.

Formålet med turen er at inspirere til nye måder at opholde sig i naturen på, og samtidig gå fra aftenens naturvandring med en god fornemmelse i krop og hoved.
Sted: Lyngby sø, mødested Sorgenfri Kirke, p-plads

OBS: Der er flere forskellige ture i august. Hver tur har forskelligt fokus, så du kan med fordel tilmelde dig mere end en tur.

Underviser Bende Busgaard
Bende Busgaard er uddannet natur- og kul­tur­for­mid­ler fra Skovskolen i Nødebo og læser nu en Master på Københavns Universitet i “Naturen som ressource til sundhedsfremme”.

Bende arbejder med at fremme mental, fysisk og social sundhed via ophold i naturen. Forskningen viser, at hvis vi bruger vores sanser, når vi går og opholder os i naturen, skabes ægte nærvær og forbundethed, hvilket for mange opleves som ro i både krop og hoved.

Bende kan kontaktes på 26842804 eller på mail bendebusgaard@gmail.com

 

Kursusdetaljer

Sorgenfri Kirke, Hummeltoften 1, 2830 Virum
Tirsdag, 19:30 - 21:00
2 lektioner, 1 mødegang
Tirsdag 27. august, 2024
Hold nr.: 24276572

130 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Bende Busgaard

Bende Busgaard er uddannet natur- og kul­tur­for­mid­ler fra Skovskolen i Nødebo og læser nu en Master på Københavns Universitet i “Naturen som ressource til sundhedsfremme”. 

Bende arbejder med at fremme mental, fysisk og social sundhed via ophold i naturen.
Forskningen viser, at hvis vi bruger vores sanser når vi går og opholder os i naturen, skabes ægte nærvær og forbundethed, hvilket for mange føles som ro i både krop og hoved.
Formålet med dette kursus, er at inspirere til nye måder at opholde sig i naturen på, og samtidig gå fra dagens naturvandring med en god fornemmelse i krop og hoved.

130 kr./person

Tilmeld kursus