Venteliste

Varmtvandsgymnastik - hensyntagende

Hensyntagende spe­ci­a­lun­der­vis­ning. Du får øvelser, der stimulerer kredsløbet og styrker dine muskler og led. Det hjælper på blodtil­strøm­nin­gen til væv og muskulatur. Vi laver øvelser, der udstrækker og mindsker stramhed, samt bevægelser, der giver større og bedre fornemmelse af din krop. Vandet reducerer din kropsvægt Du skal være selv hjulpen.

Adgang til Kastrup svømmehal
I prisen er inkluderet 40 kr. til adgangsbånd eller kort, der gælder i det tidsrum du går til undervisning. Fortsætter du på et nyt hold, skal dit adgangsbånd opdateres i svømmehallen.
Beløbet refunderes ikke. VIGTIGT: Vores underviser tager ansvar for de kursister, der deltager i undervisningen i det pågældende bassin. Hvis du efter aftale med underviserne, vælger at svømme alene, er det på eget ansvar.

Kursusdetaljer

Kastrup Svømmehal, Røllikevej 4, 2770 Kastrup
Mandag, 15:00 - 15:45
16 lektioner, 16 mødegange
Mandag 2. september, 2024
Hold nr.: 8724204801

985 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Dorthe Jensen

Uddannet Yogalærer, Mind­ful­nes­sin­struk­tør, Be­væ­gel­ses­pæ­da­gog og massør fra Gotvedskolen 1992- 1995. Har i 3 år arbejdet med genoptræning og ved­li­ge­hol­del­se i fysioterapi på Amager. Underviser i: Go­t­ved­gym­na­stik, Hatha yoga, Mindfullness, Afspænding, Pilates, Vandgymnastik, Pen­sio­ni­stsvøm­ning, Aquajogging, Stavgang, Bæk­ken­bund­stræ­ning. Deltager løbende på kurser for at opdatere min viden og kompetencer. Afholder kurser i Grækenland i vandgymnastik og Pilates/afspænding. Link til min hjemmeside:  www.gotvedmassage.dk

985 kr./person

Tilmeld venteliste