Venteliste

Varmtvandsgymnastik - hensyntagende

Hensyntagende spe­ci­a­lun­der­vis­ning. Du får øvelser, der stimulerer kredsløbet og styrker dine muskler og led. Det hjælper på blodtil­strøm­nin­gen til væv og muskulatur. Vi laver øvelser, der udstrækker og mindsker stramhed, samt bevægelser, der giver større og bedre fornemmelse af din krop. Vandet reducerer din kropsvægt Du skal være selv hjulpen.

Adgang til Kastrup svømmehal
I prisen er inkluderet 40 kr. til adgangsbånd eller kort, der gælder i det tidsrum du går til undervisning. Fortsætter du på et nyt hold, skal dit adgangsbånd opdateres i svømmehallen.
Beløbet refunderes ikke.VIGTIGT: Vores underviser tager ansvar for de kursister, der deltager i undervisningen i det pågældende bassin. Hvis du efter aftale med underviserne, vælger at svømme alene, er det på eget ansvar.


Kursusdetaljer

Kastrup Svømmehal, Røllikevej 4, 2770 Kastrup
Onsdag, 15:15 - 16:00
16 lektioner, 16 mødegange
Onsdag 4. september, 2024
Hold nr.: 8724204815

985 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Olga Stra

Mit navn er Olga Stra. Jeg har de sidste 12 år været ansat som livredder og Aqua Punk Aquacoach og har sideløbende haft forskellige un­der­vis­nings­op­ga­ver, herunder babysvømning samt træner i en svømmeklub. De sidste 2 år har jeg undervist i vandgymnastik hos AOF Hvidovre og i svømmehaller på Falster.

Jeg har en humanistisk-teknisk uddannelse fra Københavns Universitet og i mange år har jeg været aktivt udstillende kunstner. I min ungdom har jeg dyrket sport­sa­kro­batik og var på elitehold i 9 år.

985 kr./person

Tilmeld venteliste