Få pladser

Varmtvandsgymnastik for bevægelseshæmmede

Hensyntagende spe­ci­a­lun­der­vis­ning. Du lærer om dine musklers og leds formåen og udfører øvelser, der styrker og øger bevægeligheden. Vandet reducerer din kropsvægt, og øvelserne er derfor ikke så belastende for dine led. Dragør Svømmehals varmtvands­bas­sin er 34 grader varmt. Du skal være selvhjulpen.

For at få adgang til svømmehallen, skal du inden første mødegang, registrere dig på svømmehallens hjemmeside og betale 40,- for udlevering af armbånd. Du kan vælge at registrere dig hjemmefra eller via svømmehallens computer. Hvis du vælger, at registrere dig via svømmehallens computer, så mød gerne lidt tidligere til første un­der­vis­nings­gang, da der kan være ventetid ved computeren. Ligeledes kan der ved første un­der­vis­nings­gang være kø ved skranken i forbindelse med udlevering af armbånd.
Beløbet på kr. 40,- er et engangsbeløb, og refunderes ikke efter endt holdafslutning. Armbåndet kan til gengæld genbruges, og benyttes til alle de sæsoner du vælger at tilmelde dig. Underviser er Judith Forbert Petersen som er fysioterapeut.

Kursusdetaljer

Dragør svømmehal, Halvejen 3, 2791 Dragør
Torsdag, 10:00 - 10:45
18 lektioner, 18 mødegange
Torsdag 7. september, 2023
Holdnr.: 0923204802
AOF Amager

915 kr./person

-1 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Judith Forbert Petersen

915 kr./person

Tilmeld venteliste