Vandgymnastik i Lejbjerg*

Vand og velvære går hånd i hånd.

Vandgymnastik er en skøn måde at bevæge sig på i fællesskab med andre. Træningen har en positiv og nænsom virkning på din krop og er stadig en meget effektiv træningsform. Vandgymnastik er en sjov og anderledes træningsform, hvor vandets opdrift gør at tyngden fra egen krop reduceres, med det resultat, at du kan udføre øvelser og bevægelser, som ellers kan være en udfordring på land. Du træner din bevægelighed og styrke på en effektiv måde, som er skånsom for bl.a. dine led. Derfor er det en god træ­nings­mu­lig­hed, for dig der ønsker at være aktiv og opleve den efterfølgende velvære, men har fysiske hensyn.

Dette hold er i et varmtvands­bas­sin, hvilket for mange har en afslappende effekt. Det varme vand blødgør dine muskler, og med vandets effekt mindskes belastningen af din krop og træningen optimeres med en reduceret risiko for skader. Mange oplever desuden, at smerter mindskes ved vandgymnastik i varmtvands­bas­sin. Vi træner hele be­væ­ge­ap­pa­ra­tet, styrker musklerne og træner balance og koordination.

Til sidst slutter vi af med udstrækning og afspænding. Det hele gøres med smil på læben, god energi og god stemning, og med plads til alle uanset om det er første gang du prøver vandgymnastik eller om du er rutineret vandgymnast. Her har du muligheden for at blive en del af et positivt fællesskab, hvor hele din krop er blevet brugt på en hensigtsmæssig og nærende måde, og du går derfra med velvære ovenpå en god oplevelse.

Kursusdetaljer

Lejbjergcentret, Sonjavej 2, 9000 Aalborg
Tirsdag, 17:00 - 17:45
15 lektioner, 15 mødegange
Tirsdag 20. august, 2024
Hold nr.: 9724204009

1.005 kr./person

15 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Vanessa Keep

Mit navn er Vanessa, og jeg er vild med vand. Jeg er uddannet vand­gym­na­stikin­struk­tør og har selv dyrket vandgymnastik på forskellige hold flere gange ugentlig.

Jeg vægter kvalitet og variation i undervisningen og desuden er sammenhold, god kemi og højt humør vigtigt for mig.
Mine deltagere er i altid i fokus, og jeg tager de individuelle hensyn, der er brug for.

Jeg er åben og ærlig og kendes bedst som hende, der er glad, energisk og lidt af en vandhund.

Samme kursus på andre tidspunkter

1.005 kr./person

Tilmeld kursus