Venteliste

Vandgymnastik (H)

Dette hensyntagende hold er for dig, der har smerter eller andre udfordringer med kroppens bevægeapparat.

Det varme vand (34°) gør, at der er mange bevægelser der er lettere at lave. Vandet giver både støtte og modstand. Varmen blødgør sammen med bevægelserne de stive og ømme muskler, samt øger stabiliteten omkring leddene.

Gymnastikken/afspændingen foregår på små hold, så der hele tiden er mulighed for at blive set og vejledt.

Med øvelserne arbejder vi hen imod at kroppen bliver styrket indenfor dens muligheder.

Hensyntagende hold (H) er kurser tilrettelagt for dig der har udfordringer, dvs. en lidelse eller et handicap, der gør at du ikke kan deltage på almindelige hold.

Fol­ke­op­lys­nings­lo­ven kræver en underskrevet tro- og love erklæring, på at du har brug for netop denne type undervisning, da der ydes et særligt tilskud, så det er muligt at køre små hensyntagende hold. Tro- og love erklæring udleveres af underviser.

Kursusdetaljer

Water & Wellness Randers, Viborgvej 80, 8920 Randers NV
Tirsdag, 09:00 - 09:40
16,2 lektioner, 18 mødegange
Tirsdag 13. august, 2024
Hold nr.: 6624204102

755 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Mette Madsen

Som Psykomotorisk terapeut har jeg en stor viden om kroppens fysiologi og anatomi, samt sammenhængen mellem krop og psyke. Jeg har stor erfaring som underviser på diverse bevægelseshold. Jeg underviser bla. i Pilates, Motion og velvære, bassintræning samt Balance.

Jeg bestræber mig altid på, at vi kommer hele kroppen igennem i undervisningen og at vi både arbejder med bevægelighed, smidighed, styrke, kondition og balance.

Som underviser er jeg meget bevidst om at skabe et rummeligt fællesskab gennem motion og bevægelse. Et fællesskab hvor der er plads til alle og hvor jeg bestræber mig på, at tilgodese alle deltagers behov og udfordringer.

For at være vedholdende med træningen, skal det ikke kun være hårdt. Det skal også være hyggeligt, meningsfuldt, varierende og rart at træne. Det er derfor et stort fokuspunkt for mig at skabe netop disse betingelser for undervisningen.

755 kr./person

Tilmeld venteliste