Pilatesinspireret bevægelse i vand

Pi­la­tesin­spi­re­ret bevægelse i vand med fokus på ryg og core i 34 grader varmt vand.

Da vandet hele tiden skubber til os og udfordrer os, er Pi­la­tesin­spi­re­ret træning en effektiv måde at træne de små muskelgrupper, der skaber balancen og den gode holdning. Det varme vand skaber grobund til de rolige og kontrollerede bevægelser, som pilates er kendt for og øger derudover vores smidighed.
Vi træner hele kroppen med hjælp fra slanger og håndvægte og bruger pilates grund­prin­cip­per til at styrke kroppen og udstrække ømme muskler.
Træningen fokuserer på at styrke og stabilisere muskel korsettet, forbedre vores balance, give os en flottere holdning og nedsætte diverse skader på vores krop

NB! Du skal være selvhjulpen for at deltage på holdet. Hensyntagende hold - se praktiske oplysninger.

På Herlev Hospital er badehætter obligatoriske, da de fanger løse hår, som ellers ville lægge sig i skvulpe renden. Anvendt badebeklædning skal være ren.

BEMÆRK: Bemærk at dette hold er et hensyntagende hold. Dette betyder, at der max. er 7 deltagere på holdet, hvilket giver underviseren mulighed for at tage individuelle hensyn til hver enkel deltager.
Du skal derfor ved første mødegang på dette hold udfylde en tro & love erklæring, som bekræfter dit behov for denne hensyntagende undervisning.
Deltagelse på holdet kan ikke ske, hvis denne erklæring ikke bliver underskrevet.

.

Kursusdetaljer

Herlev Hospital, Borgmester Ib Juuls Vej 35, 2730 Herlev
Torsdag, 18:15 - 19:00
36 lektioner, 36 mødegange
Torsdag 31. august, 2023
Hold nr.: 3223204918

2.595 kr./person

5 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Mette Minor

2.595 kr./person

Tilmeld kursus